• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukat arkadaşlar yardım...

belisima kardşim ne yptın merak etti.bende senin durmundayım öğretmenim ve atmam olmadı eşimle ayrılıyouz.Ama senin durumun benden biraz dah kötü ldtmada var.Neyse sadce merak ettim sonunu neler yaptın ne durumdasın.Umarım hersey gönlünce olur.Bu arada atman çıkmıyosa benim gibi pomeme başvra bilirsin 6 y eğitimle polis oluyosun baş vurular yakın zamnda başlar. hanı boş kalmaman için ve bir mesleğin olması için bir tvsiye kendine çok iyi bak erkekler içinde kendine çok yıpratma .

bellisimacım mrb.msjlarınızı hangi tarihte yazdınız bilmiyorum ama ben de bir kaç bir şey söylemek istedim.canım benim sana tavsiyem şu olcak.bence eşinle durumu açık açık konuş.bir yuvayı kurmak kolay değil.ben eşinin yaptığına göz yum demiyorum elbette ama hemen boşanma gelmesin aklına.eşine söz konusu bu durumdan rahatsız olduğunusöyle.mesela onun eve geç gelmesinden,telefonu sessize almasından,senden uzak tutmasından rahatsız olduğunu söyle.hatta msjı okuduğunu,o bayanla konuştuğunu söyle.eğer hala devam ederse baktın düzelcek gibi değil o zaman boşanmayı düşün.canım ayrıca ailenin yanına gitmenin,eşinin terk nedeniyle boşanma davası açmasına sebep olması için ailevi sorumlulukları yerine getirmemek amacıyla evi terk etmen gerekir.yani eşinin bunu ispatlaması gerekir. bir de şunu belirteyim.eğer ailenein yanına yerleşmek maksadıyla gidersen davayı kayseri de de açabilirsin ama yine bunu da ispatlaman gerek.yerleşme maksadın olmalı.yargıtay kararları var bu konuda. Boşanma veya ayrılık davalarında yetkili mahkeme, eşlerden birinin yerleşim yeri (TMK Md 19 ) veya davadan önce son defa altı aydan beri birlikte oturdukları yer mahkemesidir.
dilerim her şey düzelmiştir.
DİĞER AVUKAT ARKADAŞLARIN DA BELİRTTİĞİ GİBİ BİZ BURDA NE DESEK SOYUT KALIYOR.BİR AVUKATLA YÜZ YÜZE GÖRÜŞMENDE FAYDA VAR..

awukat arkadaşlar boşanma dawalrında(çekişmeli boşanmalrda dawayı açan kişimi mahkeme masraflrını ödüor we bildiğim kadarıylada en az 2.5 milyar mış çekişmeli boşanma bilgi werirmisinz)

arkadaşlar yeni üyeyim acil boşunma avukatı arıyorum ankarada alanında iyi bir avukat lütfen yardımcı olun teşekkürler

Back