Avukat arkadaslar veya konumla ilgili bilgisi olan yardim edeblrmi moralim yerlerde

Konu 2 sene öncenin konusu.dava 2 hafta önce sonuçlanmış kazanmislar

Sonuclandi kazandık cok sagolun yinede:)

Mahkemeye sunuldu hepsi. Bu arada mango degil bir ayakkabi firmasi almanya merkezli Bilirsiniz isim vermicem:)

Çok sevindim sizin adınıza.Allahtan vicdana gelip sahitlik yapmis.ise iade davası mi açmıştınız.tazminat mi alacaksınız ne olacak peki şimdi?

Mahkemeye sunuldu hepsi. Bu arada mango degil bir ayakkabi firmasi almanya merkezli Bilirsiniz isim vermicem:)
yasalar her daim çalışandan yanadır derim ben hep inşallah sizin icinde güzel bir sonuç çıkar

Biraz bilgi verir misiniz nasıl bi yol izlednz nasıl
Maaş bordrolarını ,baska.bir personelin "o isten cikarilacaksin" tarzinda olan attığı mesajları avukatımıza verdik. Once arabulucu yoluna gidildi..dusuk bir miktar para teklif edildi. Biz kabul etmedik açıkçası o donem cok zorumuza gitmişti haksizliklari. Sonuna kadargitmek istedik hakliligimizdan emin olduğumuz icin. Sonrası karsi tarafin uydurma suçlamaları ve zorlama sahitleri dinlendi. Bizimde sahitimiz konustu. Koronadan dolayi ertelenmeler oldu. 2 hafta once sonuclandi. Yani avukat ilgilendi bir cokseyle biz sadece şahiti getirmek icin ugrastik. Savunmamizda personellerin saatlerini imzaladigi belgeler v.s vardi ya biz durumu anlattik dedigim.gibi hepsini avukatimiz hazirladi .

Yaaaa çok sevindim

Anladım biz de şu an 9.5yildir çalıştığı işten dank diye işten çıkarıldik da o yüzden merak ediyorum bizim de sizin gibi kredmz var üstelik 3de çocuk.acabs ara bulucu ile kaç lira vereceklerdi şu an ne vercekker

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…