• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukat arkadaslar veya konumla ilgili bilgisi olan yardim edeblrmi moralim yerlerde

Canım benim geçmiş olsun. Personelin sadece 1 veya 2 defa işten makul süreyle gec çıkartılması haklı sebeple fesih değildir. Eşiniz en kısa sürede bir avukatla görüşsün. Durumu anlatsın bütün haklarını alabilir.
Konu 2 sene öncenin konusu.dava 2 hafta önce sonuçlanmış kazanmislar

Canım benim geçmiş olsun. Personelin sadece 1 veya 2 defa işten makul süreyle gec çıkartılması haklı sebeple fesih değildir. Eşiniz en kısa sürede bir avukatla görüşsün. Durumu anlatsın bütün haklarını alabilir.
Sonuclandi kazandık cok sagolun yinede:)

allah allah genelde böyle yerler az eleman çok saat çalıştirmaya bayılırlar
yurt disi kaynakli dediginize gore bana mango gibi geldi bildiğim onlar bu konularda çok titizler ama işten çıkarmak icin bir sebep degil bu.
eşinizde muhakkak fazla calistigi zamanlar olmustur bu zamanlara ait kaşeli imzalı bir shift yokmu elinde ?
Mahkemeye sunuldu hepsi. Bu arada mango degil bir ayakkabi firmasi almanya merkezli Bilirsiniz isim vermicem:)

Eşim mudurken personel olarak calisan biri vardı. Esim isten çıktıktan 2 ay sonra oda isten ayrilmis. O bize sahitlik yaptı sagolsun. Esim.isten cikarcikmaz o personelede esimin aleyhinde yazilan bir tutanak icin imza attirmislar. Cocuk mahkemede itiraf etti zorla imza attirdilar dedi bizim tarafımızda konuştu. Zaten ellerinde esimin yanlisi olduguna dair bir kanitlarida olmadigi icin sonuc lehimize oldu.birde Koronadan dolayi erteleniyordu. O yuzden gec sonuclandi.
Çok sevindim sizin adınıza.Allahtan vicdana gelip sahitlik yapmis.ise iade davası mi açmıştınız.tazminat mi alacaksınız ne olacak peki şimdi?

Mahkemeye sunuldu hepsi. Bu arada mango degil bir ayakkabi firmasi almanya merkezli Bilirsiniz isim vermicem:)
yasalar her daim çalışandan yanadır derim ben hep inşallah sizin icinde güzel bir sonuç çıkar 💜

Biraz bilgi verir misiniz nasıl bi yol izlednz nasıl
Maaş bordrolarını ,baska.bir personelin "o isten cikarilacaksin" tarzinda olan attığı mesajları avukatımıza verdik. Once arabulucu yoluna gidildi..dusuk bir miktar para teklif edildi. Biz kabul etmedik açıkçası o donem cok zorumuza gitmişti haksizliklari. Sonuna kadargitmek istedik hakliligimizdan emin olduğumuz icin. Sonrası karsi tarafin uydurma suçlamaları ve zorlama sahitleri dinlendi. Bizimde sahitimiz konustu. Koronadan dolayi ertelenmeler oldu. 2 hafta once sonuclandi. Yani avukat ilgilendi bir cokseyle biz sadece şahiti getirmek icin ugrastik. Savunmamizda personellerin saatlerini imzaladigi belgeler v.s vardi ya biz durumu anlattik dedigim.gibi hepsini avukatimiz hazirladi .

Yaaaa çok sevindim 😍

Maaş bordrolarını ,baska.bir personelin "o isten cikarilacaksin" tarzinda olan attığı mesajları avukatımıza verdik. Once arabulucu yoluna gidildi..dusuk bir miktar para teklif edildi. Biz kabul etmedik açıkçası o donem cok zorumuza gitmişti haksizliklari. Sonuna kadargitmek istedik hakliligimizdan emin olduğumuz icin. Sonrası karsi tarafin uydurma suçlamaları ve zorlama sahitleri dinlendi. Bizimde sahitimiz konustu. Koronadan dolayi ertelenmeler oldu. 2 hafta once sonuclandi. Yani avukat ilgilendi bir cokseyle biz sadece şahiti getirmek icin ugrastik.
Anladım biz de şu an 9.5yildir çalıştığı işten dank diye işten çıkarıldik da o yüzden merak ediyorum bizim de sizin gibi kredmz var üstelik 3de çocuk.acabs ara bulucu ile kaç lira vereceklerdi şu an ne vercekker

Iyi geceler herkese. Esim magaza muduruydu yani dune kadar. Esim cok emek vererek yukseldi isinde ve bulundugu magazayida deger olarak cok iyi konuma getirdi. Ama dun sacma sapan bir sebepten is sozlesmesini feshettikletini soyledi bolge müdürü .sebebi ise bi personelin 6 cikisli olmasina ragmen 6yi 20 geçe vardiyadan cikmasiymis.yalniz bolge muduru esimin magazasinda eksik personelle calistiriyordu yani mecburen saatlerde kayma olsada bunu esim hep merkeze bildiriyordu ve personellerde imzasini atiyordu altina zaten haklarını aliyorlardi fazla calissalar bile.ki 20 dk dan bahsediyoruz.bi iki kez yoğunluğa bagli olusmus birsey ki sirketin birncok subesindeki.mudurlr bunu yapıyor ama esimin cikisi verildi.ailecek sok olduk.avukata vermeyi düşünüyoruz ama burda bilen varmi is hukukunda boyle birsey olabilirmi.ustelik tazminatta vermeyeceklerini soylemisler.bu kurumsal bir sirket baya buyuk yani yurtdisi merkezli diyebilirim.ne bir uyari ne baska birsey olmadi 4 senedir calisiyor eşim orada. Simdi esimin dun aksam cikarildigi magazaya hemen yeni mudur koymuslar bu kiside bölge mudurunun samimi oldugu birisi .yani esimi sacma bi sebeple harcadılar. Ne yapacagiz bilmiyoruz .avukat arkadaslar veya boyle bir konuyla karsilasmis olanlar yardim edebilirmi lutfen gercekten cok uzgnuz moralimiz 0 .kime soylesek bu is cikisina sebep olamaz diyor hukuki olarak ne yapabiliriz.

Ustelik yeni ev aldik.1.5 yasinda kizimiz var. Bundan bi kac ay once bolge.muduru neyine guvenip ev aldin demis esime. Adam megerse planlamis ki herseyi ertesi gun yeni muduru getirdi oraya. Bizi ise cok zor durumda biraktilar Allahlarindan bulsunlar neyse cok uzattim yorumlarinizi.bekliyorum

Son düzenleme:
Back