Iyi geceler herkese. Esim magaza muduruydu yani dune kadar. Esim cok emek vererek yukseldi isinde ve bulundugu magazayida deger olarak cok iyi konuma getirdi. Ama dun sacma sapan bir sebepten is sozlesmesini feshettikletini soyledi bolge müdürü .sebebi ise bi personelin 6 cikisli olmasina ragmen 6yi 20 geçe vardiyadan cikmasiymis.yalniz bolge muduru esimin magazasinda eksik personelle calistiriyordu yani mecburen saatlerde kayma olsada bunu esim hep merkeze bildiriyordu ve personellerde imzasini atiyordu altina zaten haklarını aliyorlardi fazla calissalar bile.ki 20 dk dan bahsediyoruz.bi iki kez yoğunluğa bagli olusmus birsey ki sirketin birncok subesindeki.mudurlr bunu yapıyor ama esimin cikisi verildi.ailecek sok olduk.avukata vermeyi düşünüyoruz ama burda bilen varmi is hukukunda boyle birsey olabilirmi.ustelik tazminatta vermeyeceklerini soylemisler.bu kurumsal bir sirket baya buyuk yani yurtdisi merkezli diyebilirim.ne bir uyari ne baska birsey olmadi 4 senedir calisiyor eşim orada. Simdi esimin dun aksam cikarildigi magazaya hemen yeni mudur koymuslar bu kiside bölge mudurunun samimi oldugu birisi .yani esimi sacma bi sebeple harcadılar. Ne yapacagiz bilmiyoruz .avukat arkadaslar veya boyle bir konuyla karsilasmis olanlar yardim edebilirmi lutfen gercekten cok uzgnuz moralimiz 0 .kime soylesek bu is cikisina sebep olamaz diyor hukuki olarak ne yapabiliriz.
Ustelik yeni ev aldik.1.5 yasinda kizimiz var. Bundan bi kac ay once bolge.muduru neyine guvenip ev aldin demis esime. Adam megerse planlamis ki herseyi ertesi gun yeni muduru getirdi oraya. Bizi ise cok zor durumda biraktilar Allahlarindan bulsunlar neyse cok uzattim yorumlarinizi.bekliyorum bilen arkadaslar
Ustelik yeni ev aldik.1.5 yasinda kizimiz var. Bundan bi kac ay once bolge.muduru neyine guvenip ev aldin demis esime. Adam megerse planlamis ki herseyi ertesi gun yeni muduru getirdi oraya. Bizi ise cok zor durumda biraktilar Allahlarindan bulsunlar neyse cok uzattim yorumlarinizi.bekliyorum bilen arkadaslar