Ya neyin duygu sömürüsünden bahsediyorsunuz Allah aşkına. Buradaki arkadaşlar beni haklı bulsa başım göğe mi erecek?Ben sizi yargilamadim ki neden hakkiniza gireyim duygu sömürüsü yapıyorsunuz sadece. Ben konuda kirasını alamayan ev sahibinin asıl mağdur olan kişi olduğunu düşünüyorum ve buna göre yorum yaptım. Siz de bu durumdan kendinizin de rahatsızlık duyduğunu belirtmeye uğraşıyorsunuz sanırım ama daha az ajite içerirse iyi olur. Zaten dediğiniz gibiyse zamanında sizin ev sahibiyken kiraciniza yaptığınız gibi ev sahibiniz de size anlayış gosterir.
Biraz vicdan ya lütfen. Hayatınızda hiç maddi sıkıntı çekmediniz sanırım, buna bile duygu sömürüsü dediğinize göre. Kadın ev sahibi haksız bile dememiş, sadece ödeyemiyorum demiş. Bunun suçlusu da konu sahibi değil ki, pandemi direkt işini etkilemiş. Böyle dan dun konuşmayın sırf sosyal medya diye.Ben sizi yargilamadim ki neden hakkiniza gireyim duygu sömürüsü yapıyorsunuz sadece. Ben konuda kirasını alamayan ev sahibinin asıl mağdur olan kişi olduğunu düşünüyorum ve buna göre yorum yaptım. Siz de bu durumdan kendinizin de rahatsızlık duyduğunu belirtmeye uğraşıyorsunuz sanırım ama daha az ajite içerirse iyi olur. Zaten dediğiniz gibiyse zamanında sizin ev sahibiyken kiraciniza yaptığınız gibi ev sahibiniz de size anlayış gosterir.
Ben de tam tersi hep kiracilardan çektim o yüzden direkt ev sahibini düşündüm. Hatta biri yüzünden evimizi satmak zorunda kaldık.
İnsan bazen derdini açtığına pişman oluyor bu platformda.Ya neyin duygu sömürüsünden bahsediyorsunuz Allah aşkına. Buradaki arkadaşlar beni haklı bulsa başım göğe mi erecek?
Altı üstü avukat arkadaşlara bir soru sordum. Karşıma çıka çıka ev sahibinin avukatı çıktı.
Tamam anladık ev sahibi mağdur, beni kolumdan tutup sokağa atması lazım. Söyleyecek başka birşeyiniz yoksa daha fazla yorum yapmayın konuma. Kim haklı, kim haksız tartışması için açmadım konuyu. İhtiyacım olan bilgiyi almam gerekiyordu, aldım zaten.
Mune rica etsem konumu kapatır mısınız.
Konu sahibi kirayı geriden ödediği halde çıkarılmaya bakıyor.Kirami ödemem ama çıkmam da deseydi hakliydiniz da zaten konu sahibi geç odeyebildigi icin mahcup ve ödemenin yollarini aramaya da çalışıyor.
Ayrıca tasinmak da maliyetli yani kirasını ödeyemeyen nakliyesi depoziti vs nasil ödesin?
Tabii ki karşılıklı anlayis esastir hic ödeme alamasa kimse evinde tutmak istemez.
Ya ne kadar tatlısınız, ben üzülmüyorum merak etmeyin. Insanların söylediklerine üzülmeyi bırakalı çok oldu :)İnsan bazen derdini açtığına pişman oluyor bu platformda.
Konu sahiplerini haksız, hatalı da bulabiliriz ama bunu ifade ederken biraz insaflı olabilsek keşke.
Sizin kadar ben de üzgünüm.
4 ay geriden geliyoruz ama bu 3 ay daha ödemeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Ben uzaktan patronumun işlerini takip ediyorum, onun da 14 cafesi var ama hep okullarda olduğu için hepsi kapalı. Cep harçlığı gibi para verebiliyor, ne yapsın adam.Kirasi daha düşük bir yere gecemez misiniz? Kiranizi da sonrasında elinize geçtikçe ödersiniz
Çünkü daha Eylule cok var ve odeyemezseniz cikartilma ihtimaliniz de var
Anladim yani geriden de gelse elinizden geldigince ödemeye calisiyorsunuz4 ay geriden geliyoruz ama bu 3 ay daha ödemeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Ben uzaktan patronumun işlerini takip ediyorum, onun da 14 cafesi var ama hep okullarda olduğu için hepsi kapalı. Cep harçlığı gibi para verebiliyor, ne yapsın adam.
Artı sosyal yardım alıyoruz. Yani bir şekilde ordan burdan toparlayıp ödüyoruz ama geriden geliyor işte.
Aynen öyle, inşallah :)Anladim yani geriden de gelse elinizden geldigince ödemeye calisiyorsunuz
Insallah işe baslayinca açığı da kapatirsiniz, borç da kalmaz
Kediler candır yaAllah yardımcınız olsun, şu merhametinizle baktıgınız kedilerin yüzü suyu hürmetine umarım selamete cıkarsınız, çirkin yorumları da kaale almayın, umarım eski günlerinize geri dönersiniz
aynenSorunuzun cevabını bilmiyorum. Umarım bu zamanlar çabuk geçer. Lafım size değil kesinlikle şimdilerde herkes çok darda. İki taraf da haklı bana göre. Ayrıca burası çok garip bir platform gerçek hayatta düşene bir tekme anlayışı burda bin tekme olarak yoruma geçirilmiş. Bazı yorumları hayretle okudum çok yazık
Miras olup olmaması sizi niye ilgilendiriyor hanımefendi?Sizin için hayrını görme diye içinden geçirse değer mi? Şu anda çıkmamakla inat etmekle,onların malına ihtiyacınız var diye göründüğünüzü düşündünüz mü? Ben olsam ikiletmeden çıkar,kendimi hiç bu duruma düşürmezdim( düşürmekten kastım küçültücü değildir,yanlış anlamayın)Ev yatirim degil sanirim miras, bu bir.
Adam her konuda beni cikartmakla tehdit ediyor, korkup geri adim atmami bekliyor ama buyrun istediğinizi yapin dedigimde icraate gecmekle ugrasmak istemediği icin de beni ugrastirma diye sucluyor, her lafinda erkek oldugunu benimse tek başına yasayan kadin oldugumu ima ederek ustunluk tasliyor bu iki.
Ayrıca girdigimden beri kombi sorun çıkartıyor girerken bana bu soylenmedi, tasindiktan sonra da önce yaptiracagim dedi sonra sen yaptir ama kiradan dusemezsin dedi. Kombi calisamaz duruma geldi ben iki ay boyunca onun keyfini bekledim kettleda su ısıtıp kovayla duş aldım calisan insanlariz Allahtan evdeydim. Bu da evin demirbasinin kusurudur ve kirada indirim talep hakkim varken iyi niyet gostermedi kirasini da tam aldi, ayrica her gun ayri usta geldi birini begenmedi, digeri pahalı geldi derken pandemide ustalarla ugrastim ardindan pisligini temizledim 3 gun arka arkaya ki kronik hastayim, bu da üç hanımefendi.
Yani bastan verilen sozler tutulmasa, üstüne kiraci magdur edilirse de ev sahibi mi haklıdır? Elbette kiramizi odemeliyiz ki ben 1 babam öldüğünde 2 gecen ay bayramda sadece bir gun geciktirdim, ev sahibi icin bu bir gün sorun ama kombi bozukken 2 ay benim sicak susuz kalmam sorun olmamali!
Allahtan herkese iyi ev sahibine denk gelmeyi nasip etsin zira gercekten sorunlu sahipleri ile ugrasmak da zor.
Allah sizin elinize düşürmesin o zaman... Ama daha da önemlisi inşallah siz o durumlara düşmeyin...Ne demişler 'düşmez kalkmaz bir Allah'.Size karşı neden kinim olsun ki tanımam etmem. Sadece birini evimde bu şekilde barındırmazdim.
Komik buldum demek ki.Belki banlanacagim amaPerpul algılarınız da sıkıntı mı var sizin? Sanki biseyler düzgün çalışmıyor gibi?? Yazdiklarinizi geçtim, üstelik bazı yorumlara komik ifadesi bırakmışsınız.
Önden buyur...Komik buldum demek ki. Ayrıca evet banlanmalısın.
Miras olmasi elbette beni ilgilendirmez siz yatırım olarak almis dediginiz icin öyle dedim.yoksa bana ne benim icin olumlu olumsuz bir durum yok.Miras olup olmaması sizi niye ilgilendiriyor hanımefendi?Sizin için hayrını görme diye içinden geçirse değer mi? Şu anda çıkmamakla inat etmekle,onların malına ihtiyacınız var diye göründüğünüzü düşündünüz mü? Ben olsam ikiletmeden çıkar,kendimi hiç bu duruma düşürmezdim( düşürmekten kastım küçültücü değildir,yanlış anlamayın)
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştırMune rica etsem konumu kapatır mısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?