Bekle sabırlı ol.Okusunlar konunu gelirler,güncel tut. Derdini söylersen eğer avukat değilim ama eşimin abisi avukat sorarım istersen.Hay Allah kimseyi bulamadım
Sorun benim değil arkadaşımın o da burdan yszılmasını istemiyobence konunuzu düzenleyip sorunuzu sorun. sizi yorumlar içinde aramayla uğraşmasın avukat arkadaşlar
Bunun için bi avukatlık bürosuna gitmelisiniz.Sorun benim değil arkadaşımın o da burdan yszılmasını istemiyo
Bana kalsa 10 kere yazardım :)
Güncel
Özele yazılcak kadar gizli bişey değil emin olun arkadaş böyle istedi.bana göre bunu sormam da çok gerekli değil ama sadece onu rahatlatmak istiyorum.buraya açıkça yazın yardımcı olmaya çalışalım
özelden olmaz eğer öyle bir şey istiyorsanız gidip bürosuna bir avukata danışmalısınız
Hakaret dediğim de küfür fln değil boş insan olduğu dini vecibelerini yaptığı ama hayatında uygulamadığı gibi biraz yargılamış.buraya açıkça yazın yardımcı olmaya çalışalım
özelden olmaz eğer öyle bir şey istiyorsanız gidip bürosuna bir avukata danışmalısınız
Hakaret dediğim de küfür fln değil boş insan olduğu dini vecibelerini yaptığı ama hayatında uygulamadığı gibi biraz yargılamış.
Karşı taraf sürekli çağrı atıp arayıp rahatsız ediyormuş ailesini.aralarındaki bi meseleden dolayı.şikayet edilmekten korkuyo
Kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına mahkum olunması. Kasten işlenmiş suçlarda verilecek cezanın 1 yıl ve daha fazla süreli olması, suçun türüne bakılmaksızın, memuriyete engel sayılmaktadır.
Devletin güvenliğine karşı işlenen suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı işlenen suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olunması.
Sayılan suçlardan mahkûm olanlar için mahkûmiyet süresine ve suçun kasten işlenip işlenmediğine bakılmamakta olup, bu suçları işleyenler memuriyete alınmamaktadır.Sayılan suçlardan mahkum olunduktan sonra bu cezaların affedilmiş olması, verilen mahkumiyetin memuriyete engel olma durumunu ortadan kaldırmamaktadır.Memuriyete engel olabilecek nitelikteki mahkumiyetlere ilişkin mahkeme kararlarında, hükmün açıklanmasının geriye bırakıldığına karar verilmesi durumunda, ortada bir mahkûmiyet hükmü bulunmayacağından, hükmün açıklanması geriye bırakılan mahkumiyet kararlarının memuriyete engel olma durumundan da söz edilemeyecektir.
Arkadaşınız mı arayıp rahatsız ediyor onu anlamadım
Karşı taraf sürekli rahatsız ediyor.tahrik ediyor arayıp hakaret ediyor. Bağırıyor.
Yani hagb engel değil öyle mi?
Hukuk sitelerinde görmüş soruşturması gecemeyenler olmuş o da korkmuş buraya yazmak geldi aklıma
Biz birlikte atandık bu temmuz atamasında şu an soruşturmamız sürüyor.Kız yemeden kesildi resmen siteleri okuyan okuya.hakkım Elimden alınır diye korkuyo.karşı taraftan şikayetçi olsun kişilerin huzur ve sükununu bozma suçundan
bu devlette cezası olmayan adamlar bile soruşturmayı gecemiyorken cezası olanlar memur olup atanıyor
o kadar da takmasın kafaya
her şey torpil işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?