- 11 Mart 2019
- 65
- 18
- 18
- Konu Sahibi babyblueforever
-
Kredi karti demek istemis konu sahibi. Burayla alakasi yokMerhaba konu ile ilgili bir fikrim yok, yeni üyeyim. Foruma üye olmak ücretli mi? Tam olarak ne borcu anlamadım. Bilgilendirirseniz ona göre üyelik iptali isteyeceğim. Teşekkürler.
Merhaba konu ile ilgili bir fikrim yok, yeni üyeyim. Foruma üye olmak ücretli mi? Tam olarak ne borcu anlamadım. Bilgilendirirseniz ona göre üyelik iptali isteyeceğim. Teşekkürler.
Kredi karti demek istemistim, basligi duzenleyemeyince böyle kaldi :)Merhaba konu ile ilgili bir fikrim yok, yeni üyeyim. Foruma üye olmak ücretli mi? Tam olarak ne borcu anlamadım. Bilgilendirirseniz ona göre üyelik iptali isteyeceğim. Teşekkürler.
Benim öğrencilik döneminde kapattığım bir hattım vardı ben son faturayı ödedim sanmıştım ama bir fatura daha varmış. Yaklaşık 2 yıl sonra avukatlık bürosundan arandım. Durumu anlattılar söyledikleri doğru göründü. Eğer gün içinde ödememi yaparsam dosya açılmayacağını avukatlık ücreti olmayacağını söylediler. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama ben yatırdım ve dosya masrafı ödemedim. Size avukatlık bürosu bilgilendirme yapmadı mı?2018 Agustos ayinda yatirmam gereken 130 TLyi yatirmamisim ve bu borc avukata verilmis.
Bu surecte benim ne yapmam gerekiyor? Taksitlendirme yapilabilir mi? Avukatlik ucreti olarak ne kadar istenir? Calismiyorum ve ailemin durumdan haberi yok.
Bir yol gosterir misiniz lütfen
Avukata gittiyse banka hicbirsey yapamaz
Banka zaten sizi daha onceden aramis olmali borcunuz var diye
Avukata devredilen borcun muhatabi banka drgil
Avukati arayin onlarla gorusun
Moralimin bozuk olduğu bi zamanda ilaç gibi geldiniz vallaMerhaba konu ile ilgili bir fikrim yok, yeni üyeyim. Foruma üye olmak ücretli mi? Tam olarak ne borcu anlamadım. Bilgilendirirseniz ona göre üyelik iptali isteyeceğim. Teşekkürler.
Yapamadi desem daha dogru olur :) cunku cok kez numara degistirdim.Benim öğrencilik döneminde kapattığım bir hattım vardı ben son faturayı ödedim sanmıştım ama bir fatura daha varmış. Yaklaşık 2 yıl sonra avukatlık bürosundan arandım. Durumu anlattılar söyledikleri doğru göründü. Eğer gün içinde ödememi yaparsam dosya açılmayacağını avukatlık ücreti olmayacağını söylediler. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama ben yatırdım ve dosya masrafı ödemedim. Size avukatlık bürosu bilgilendirme yapmadı mı?
Ben zaten 130 lirayi oderim onda bir sıkıntım yok ki :) Avukat cok isteyecek diye korkuyorumAvukatla uğraşacağınıza 130 lirayı 1-2 günde kazanabilirsiniz. Böyle de dolandırıcı gibi oldum, kaç yıldır buradayım kimseyi dolandırmadım vallaMarketlere stand görevlisi veren ajanslar var. Güvenilir bir tanesini bulup tanıtım işi yapabilirsiniz birkaç gün.
o borç 2018 ağustosta 130 liraydı. şimdi faiz binmiştir üstüne.Ben zaten 130 lirayi oderim onda bir sıkıntım yok ki :) Avukat cok isteyecek diye korkuyorum
Faizi de gunluk oluyor galiba?o borç 2018 ağustosta 130 liraydı. şimdi faiz binmiştir üstüne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?