Avukat arkadaşlar bakabilir mi (KK borcu)

Konu sahibi avukat değilim fakat benzer bir durum başıma geldi 2015 senesinden kalan bir borcum vardı 2016 eylül ayında avukatlarca arandım ama ben borç varlığını bile unutmuştum . Böyle bir durumda taksitlendirme yapılmıyor o zaman 125 lira olan borcum faiz ile 750 tl olmuştu durum böyle olduğu için en yakın şubeye gidip kart borcunuzu kapatmanız gerekiyor. Bankalar bu konularda daha önce ödeme yapmadığınız için taksitlendirme yoluna gitmiyorlardı. ama ben 3 sene öncesinden söz ediyorum belki yeni bir şeyler yapılmıştır.

Konu sahibi avukat değilim fakat benzer bir durum başıma geldi 2015 senesinden kalan bir borcum vardı 2016 eylül ayında avukatlarca arandım ama ben borç varlığını bile unutmuştum . Böyle bir durumda taksitlendirme yapılmıyor o zaman 125 lira olan borcum faiz ile 750 tl olmuştu durum böyle olduğu için en yakın şubeye gidip kart borcunuzu kapatmanız gerekiyor. Bankalar bu konularda daha önce ödeme yapmadığınız için taksitlendirme yoluna gitmiyorlardı. ama ben 3 sene öncesinden söz ediyorum belki yeni bir şeyler yapılmıştır.
Tamam, cok tesekkur ederim

2018 Agustos ayinda yatirmam gereken 130 TLyi yatirmamisim ve bu borc avukata verilmis.
Bu surecte benim ne yapmam gerekiyor? Taksitlendirme yapilabilir mi? Avukatlik ucreti olarak ne kadar istenir? Calismiyorum ve ailemin durumdan haberi yok.
Bir yol gosterir misiniz lütfen
Taksitlendirme yani yapilanfirma yapilir

Amnnn benim ogrenciyken vardi yapilandirdim g3ne odeyemedim evlendikten son 5 6 yil sonra gene araayip para istedilet hemn kapatimm bisry olmaz ama basiji agritip stere sokarlar
Yalnız şöyle birşey var artık konu sahibinin borcu avukatta konu sahibi diyelim ki gitti avukatın yanına taksitlendirdi ve ödeyemedi hakkında taahhüdü ihlalden dava açılır ve 3 ay hapis cezası alır artık bu var,borçtan ötürü ceza almıyor taahhüd verip ödeyemezse ondan ceza alıyor.

Yalnız şöyle birşey var artık konu sahibinin borcu avukatta konu sahibi diyelim ki gitti avukatın yanına taksitlendirdi ve ödeyemedi hakkında taahhüdü ihlalden dava açılır ve 3 ay hapis cezası alır artık bu var,borçtan ötürü ceza almıyor taahhüd verip ödeyemezse ondan ceza alıyor.
Valah canim diyorm benim eski bir olay

Avukata da ayri bir ucret odediniz o zaman dimi?
Canim benim yapilandirmaydi 250 tl bir borctu yapilandirma yapmistim 2010 da falan sonra iki taksidi odedim sonra odeyemedim oyle baya bir yil kimse sormayinca bankayi aradim banka bize borcunuz yok silinmis dedi yillar gecrikten sonra efes sirketler grubudan avukat aradi x bankaya olan borcujuz bize satilmis borc olmus 800 hemn hepsini kapattim canm

Back
X