Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eminmisiniz ya of görmemesi lazım bunun için ne yapabilriim
Dosya numarasını bilmiyor o ikinci seçeceğin olma ihtimali ne kadar bahsettiğim kişi stajyer avukatGörür.Avukatlar kimliklerini göstererek dava dosyasını istediği gibi inceleyebilir sadece örnek alamaz.Ama dosya numarasını bilmesi lazım ya da o mahkemenin kaleminde tanıdığı varsa isimden sorgu yapıp dosya numarasına ulaşırlar.
Olsun stajyer avukatlarda inceleyebiliyor dosyaları istediği gibi.Eğer mahkeme kaleminde tanıdığı varsa veya rica ile isiminizden arama yaparak dosya numaranızı öğrenebilir çok zor birşey değil.Dosya numarasını bilmiyor o ikinci seçeceğin olma ihtimali ne kadar bahsettiğim kişi stajyer avukat
valla tanıdık varsa görür.Dosya numarasını bilmiyor o ikinci seçeceğin olma ihtimali ne kadar bahsettiğim kişi stajyer avukat
Olsun stajyer avukatlarda inceleyebiliyor dosyaları istediği gibi.Eğer mahkeme kaleminde tanıdığı varsa veya rica ile isiminizden arama yaparak dosya numaranızı öğrenebilir çok zor birşey değil.
Orda herkes birbirini tanır kivalla tanıdık varsa görür.
Normal vatandaşlar dosya da taraf olmadan dosyanızı göremezler ama bu avukatlar için geçerli değil bakabilirler istedikleri dosyaya ama bazen çocuk istismarı gibi ceza dosyaları kapalı oluyor tabi bilemiyorum sizinkini.Dosyamı gizleyemez miyim
o zaman sıkıntı.Orda herkes birbirini tanır ki
Ya hiçbirşey yapamaz mıyımo zaman sıkıntı.
cnm benim branşım değil.Ya hiçbirşey yapamaz mıyım
Arkadaşlar avukatım ben dediğim gibi stajyer olsa bile inceleyebilir dosyayı sadece taraf olmadığı için örnek alamaz dosyadan bu kadar.Yapabileceğiniz birşey yok maalesef avukatlar yoksa işini yapamaz dosyalara bakamazsa.cnm benim branşım değil.
umarım bir avukat arkadaş yorum yazar.
inşallah sıkıntı olmaz.
bu da doğru.Arkadaşlar avukatım ben dediğim gibi stajyer olsa bile inceleyebilir dosyayı sadece taraf olmadığı için örnek alamaz dosyadan bu kadar.Yapabileceğiniz birşey yok maalesef avukatlar yoksa işini yapamaz dosyalara bakamazsa.
Gizleyemem yani savcımla konuşup öyle mi ben gerçekten bittim sevdiğim çocuğa elimle benden soğuması için birşey verdim arkadaşım falan dedim ama şüphelenip bakar kesin adımla eski sevgilim peşimi bırakmıyor küfürler ediyor diye şikayette bulunup uzaklaştırma çıkarttırmıştımArkadaşlar avukatım ben dediğim gibi stajyer olsa bile inceleyebilir dosyayı sadece taraf olmadığı için örnek alamaz dosyadan bu kadar.Yapabileceğiniz birşey yok maalesef avukatlar yoksa işini yapamaz dosyalara bakamazsa.
Dosyanız savcılıkta mı mahkemede mi anlamadım ?Gizleyemem yani savcımla konuşup öyle mi ben gerçekten bittim sevdiğim çocuğa elimle benden soğuması için birşey verdim arkadaşım falan dedim ama şüphelenip bakar kesin adımla eski sevgilim peşimi bırakmıyor küfürler ediyor diye şikayette bulunup uzaklaştırma çıkarttırmıştım
Şikayette bulundum uzaklaştırma çıkarttımdım eğer devamsızlık kararı çıkmazsa mahkemeye gidicemDosyanız savcılıkta mı mahkemede mi anlamadım ?