avşa adası pansiyonmu apartmı tercih edersizniz hadi kızlar yorumlarınızı beklyrm

blackwomen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
505
3
arkadaşlar eşimle avşa adasında 3 günlük bir tatıl yapmak istiyoruz.fakat hiç pansiyonda kalmadık .kalan arkadaşlar ne önerirsiniz??

Ben apartı tercih ederim....Avşanın pansiyonlarını hiç beğenmiyorum ben aslında pansiyon olayını beğenmiyorum galiba neyse iyi tatiller olsun......

ozaman senın dedıgını yapalım .. avşaya ilk olarak gidecegım bakalım ..çok tşk ederım canım

bizde eşimle belki avşaya gideriz diye düşündük ama gidersek pansiyonda kesinlikle kalmam gerçi büyükte konuşmayayım ama apartı tercih ederim yani

kesinlikle apartta kal canm çünkü pansiyonlarda banyon mutfağın ortak oluo ama apartta herşey kendine ait oluo ayrıca pahalıda değil apartlar bu sene bizde yrn gidioruz

slm arkadaşlar;
bizde avşa düşünüyoruz ekonomik ve yakın olarak. Tavsiye edebileceğiniz hangileri var? O kadar çok ki kafam karıştı?

kızlar ben ıkı kere gıttım pansıyonda kalmadım bnada ters..... ev kıraladık gecelık ve sıze tavsıyem yiğitler koyunde kalın oranın plajı merkezdende guzel.. sakın temız ama evde yemek vs sıze kalıyor.... yada restoranda hergun yıyeceksınız masraflı sız bılırsınız

hatta ordan bırılerının telefınunuda verebılırım koyde kalmak ıcın kaldıgım kadınların evı vardı....... guzeldı

Bizde eşimle sevgiliyken gitmiştik avşa'ya
ev tutmuştuk ve çok güzel bi 3 gün geçirmiştim,denize 20 adımdı desem yeridir
tavsiye ederim ama önceden ayarlayın

avşaya gittk arkadaşlar ben çoook begendım ve pansıyonda kaldık tam denıze sıfır kaldıgım pansıyondan ındıkmı 2 metre dıye bılırım plaj :)) okadar yakın oda mukemel mutfak 2 kişi ortak kullanıyorduk dıger oda bakerlardı mutfagı kullanmadılar bile :) ben bayıldım oraya hemde yakın her yerden gelen var tavsiye edıyorum sıze...

banyo ortak degıl arkadaşlar banyom içerde odamdaydı balkonu vardı denız hemen önümdeydı 2 kişi 50 ytl günlük 3 gün kaldık güzeldi ve uygundu valla tavsıye ederım

Thirtyfour senin kaldigin otelin adi neydi?
Yazarsan sevinirim.

bende gecen yıl gitmek istemiştim eşimle falan..feribotta rezervasyon gerekiyormuş..gidemedim:2:

siz arabanızla gittiniz sanırım..bu yıl giderim ..nasıl yapıyaz bu ido rezervasyonunu yardımcı olurmusunuz arkadaşlar?

fiyatlarda uygun ne güzel

canım hayır bız arabayla gıtmedık ferıbotta normal gıttık cnaım ..

Kaldıgın yerın ıletişim bilgilerini verebılırmısın canım bende cocuklar oldugu ıcın uzak bıryere gıdemıyorum en yakınlardan arastırma ıcındeyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…