• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avrupaya giderken hediye ne götürülür

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
biletlerimizi aldık pasaportlar hazır

simdi gidicegimiz yer fransa belkcika belki ordan almanyadada geceriz tatilimiz uzun cünkü simdi bizim kalıcagımız yerdeki yengemlere hediye almak istiyorum sordum tabi ne istersin diye kibarlıktan bisey istemem dedi
simdi ben turkiyeden ne götürebilirim güzel yorumlarınızı bekliyorum

ayrıca yurt ıcı cok uctum ama yurt dısı ilk defa olucak cantamı nasıl hazırlamaylım kı bagajda sorun cıkmasın zaten 20 kiloymus baga hakkım el bagajı 8 kilo diyor

hani daha önce sorun yasayanlar keske cantamı söyle hazırlasaydım gelirken cok alısveris yapmak istiyorum bunları nasıl saklarım parfum makyaj mazemesi falan bakıcam artık oranın nesi meshursa

bide davetiye yoluyla yurt dısınsa cıkanlar yeni cıkmıs olanlara soruyorum hesabında ille 2500 lira para olmalımı bu turist vizesi icin gecerli diye biliyrum ben ama

almanya dönuste cok sorun cıkarmı hava yollarından dut freden alıs veris yaptıgmda el bagajımda olsa dut freden aldıklarım sorun olurmu parfum krem vs

aklıma gelmeyen ama yurt dısı ucak bagaj sorunlarınız varsa onlarıda yazın kı ben yapmayım....

Yiyecek hediyesi mi götüreceksiniz?
Ev hediyesi mi?
Kıyafet mi? Önce bunları bilelim de ona göre yardımcı olabiliriz.
Teyzem türkiyeye geldiğinde dönüşünde hep peynir alır, yufka alır mesela

Lokum, Türk kahvesi aklıma ilk gelenler. Çok değer verdiğiniz insanlar ise Malatya'nın kuruyemişli kuru kayısılı doping paketleri oluyor çok makbule geçer bence :) Kapalı çarşıda Malatya Pazarı dükkanı var en iyisini orada bulursunuz sanırım. Bagaj için de tüm sıvıları büyük bagaja atın el bagajınızda aniden lazım olabilecek şeyler bulundurun. Büyük bagajın çok tutmaması için el bagajınıza kıyafetleri de tıkabilirsiniz. El bagajını zaten kimse tartmıyor ben rastlamadım en azından.

biletlerimizi aldık pasaportlar hazır

simdi gidicegimiz yer fransa belkcika belki ordan almanyadada geceriz tatilimiz uzun cünkü simdi bizim kalıcagımız yerdeki yengemlere hediye almak istiyorum sordum tabi ne istersin diye kibarlıktan bisey istemem dedi
simdi ben turkiyeden ne götürebilirim güzel yorumlarınızı bekliyorum

ayrıca yurt ıcı cok uctum ama yurt dısı ilk defa olucak cantamı nasıl hazırlamaylım kı bagajda sorun cıkmasın zaten 20 kiloymus baga hakkım el bagajı 8 kilo diyor

hani daha önce sorun yasayanlar keske cantamı söyle hazırlasaydım gelirken cok alısveris yapmak istiyorum bunları nasıl saklarım parfum makyaj mazemesi falan bakıcam artık oranın nesi meshursa

bide davetiye yoluyla yurt dısınsa cıkanlar yeni cıkmıs olanlara soruyorum hesabında ille 2500 lira para olmalımı bu turist vizesi icin gecerli diye biliyrum ben ama

almanya dönuste cok sorun cıkarmı hava yollarından dut freden alıs veris yaptıgmda el bagajımda olsa dut freden aldıklarım sorun olurmu parfum krem vs

aklıma gelmeyen ama yurt dısı ucak bagaj sorunlarınız varsa onlarıda yazın kı ben yapmayım....
limoncu sen işni bilirsin.
Çok para harcamayağın bir şey alırsın sanırım.
Şaka bir yana da nereden çıktı bu gezi?

Ev hediyesi olarak nevresim götür, fazla ağırlık da tutmaz. Lokum, sucuk, simit, pastırma götürebilirsin; oralarda kolay bulamadıkları Türk tatları...Az kıyafet götür ki dönüşte aldıkların için yerin ve hakkın kalsın. İyi tatiller.
valiz icin söyle düsündüm az esya ne kadar alabilirim bilmem ama 2 valiz alıcam biri bos olucak ic ice koyucam giderken bos valizi gelirkende biraz bagaj faslası ödicez

Sucuk , pastirma , peynir cesitleri (tulum , beyaz , ezine vs ) , acili ezme ,salca , tarhana , manti , sarma , lokum ya da turk tatlisi cesitleri. (Vakumlanarak valize konacak )

El cantasina yiyecek koyma, aliyorlar.

Yiyecek hediyesi mi götüreceksiniz?
Ev hediyesi mi?
Kıyafet mi? Önce bunları bilelim de ona göre yardımcı olabiliriz.
Teyzem türkiyeye geldiğinde dönüşünde hep peynir alır, yufka alır mesela
valla ne olursa makbul hicbisey aklımda yok o yuzden buraya yazdım yurt dısınsa yasayan cok bu sitede size suan ne gelse mutlu olursunuz gibi düsünün meselaa

Belcika'da oturuyorum. Türkiye'de olupta burada olmayan pek birsey yok. O yüzden birsey getirenler de memlekete özgü seyler getirirler cogunlukla. Kayseriliyim, pastirma sucuk gelir mesela :)

Bagaj konusuna gelirsek. Eger Türkiyeden gelirken yaninda kullanmak icin parfum losyon veya herhangi bi sivi turu birsey getiriyorsan onu bagaja ver cunku ucagin icine almana izin vermiyorlar kesinlikle. En basiti su bile alamazsin yanina ucaga. ilk kontrolden gecerken attirirlar herseyi. Sadece ilk kontrolden gecip te duty free kismina vardiginda ordan yaptigin alisverisler ucaga alinabiliyor. Yani duty free'den parfum alacak olursan yada herhangi sivi birsey alsanda onlari ucaga almana musade var.

Baska bi sorun varsa sorabilirsin.

haa birde kredi kartı kullanıı bitetimizi alırken master cart kullanılır diyordu sitede ama yinede yurt dısına actırmak gerekirmi kartı

Sucuk diyeceğim de kokar o şimdi

türkiyeyi anlatan bir obje biblo olabilir

türk lokumu, kahvesi,kuruyemiş

Ben kendi adıma kaliteli şık bir nevresim takımı,
-kaliteli english home havlularından(indirime gşrmeyenlerden)
-kaliteli pamuklu şık bir pijama takımı,
-ekstradan karışık türk lokumu,antep fıstığı,
Bunların hepsi kadınların hoşuna gider,tercihlerinizide doğru yaparsanız memnun edersiniz diye düşünüyorum.

Back