avrupadaki kk tatli bayanlari buraya

Vefali

Yürüyen dişil enerji
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
324
8
296
Almanya
Arkadaslar, Turkiyeden her il icin bi baslik acilmis, ee biz avrupadaki kk üyeleri ne olacak?

buraya toplanalim, bakarsiniz bizde biyerde bulusuruz

bakarsiniz bir Istanbul gezisi (turu) organize ederiz, ne dersiniz? fena olmaz hani

kimler bizimle?

ben belcikadan, 29 yasindayim

avrupadaki bayanlar, sizde kendinizi tanitin kaynasalim

Selam kizlarrr bende isvicredennn :))) 24 yasindayim ve seneye dügünüm var beklerim simdiden.

Gercekten bi ist turu düzenleyebiliriz :) superrrr olur. Yada bulusma.

himmm..
cokta yakin degilmisik
kölnde biryerde sanmistim kahveye gelirdin
bak simdi cnm cekti gidip yapip iceyim

cafen mi var kölnde? evet 40-45 dakika kadar arasi var. ama yinede yakin sayilir
benimde canim kahve cekti bende yapayim

hsb vefali:)hic sorma havalari donuyoruz ya biz burda bu kis baya cetin gececek gibi gorunuyor aslinde hersene soguk ama bu sene bi baska allah kolaylik versin bize:))

amin canim, allah acisin bizlere bisuru dogalgaz faturasi falan, yollar donacak ((((

selammm
bende almanya nrw den

a slm cnm hosgeldin nrw tam olarak nerden?

bende almanya düsseldorf yakinlarindan
herkese merhaba

slm hos geldin canim, benim ailemde oralara yakin eskiden dusseldortta oturuyordu ablam cok guzel orasi

Selam kizlarrr bende isvicredennn :))) 24 yasindayim ve seneye dügünüm var beklerim simdiden.

merhaba canim, allah mutlu etsin dugune geliriz artikin :)))

Gercekten bi ist turu düzenleyebiliriz :) superrrr olur. Yada bulusma.

bendende selamlar
bende almanya kölndeyim

Kizlaaar Bende Hollandadan.
Yarismaci arkadaslarima basarilar diliyorum

cafen mi var kölnde? evet 40-45 dakika kadar arasi var. ama yinede yakin sayilir
benimde canim kahve cekti bende yapayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…