• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avrupadaki kk tatli bayanlari buraya

Vefali

Yürüyen dişil enerji
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
324
8
296
Almanya
Arkadaslar, Turkiyeden her il icin bi baslik acilmis, ee biz avrupadaki kk üyeleri ne olacak?

buraya toplanalim, bakarsiniz bizde biyerde bulusuruz :21:

bakarsiniz bir Istanbul gezisi (turu) organize ederiz, ne dersiniz? fena olmaz hani ;)

kimler bizimle?

ben belcikadan, 29 yasindayim

avrupadaki bayanlar, sizde kendinizi tanitin kaynasalim :emir_bebek:

Selam kizlarrr bende isvicredennn :))) 24 yasindayim ve seneye dügünüm var beklerim simdiden.

Gercekten bi ist turu düzenleyebiliriz :) superrrr olur. Yada bulusma.

himmm..
cokta yakin degilmisik
kölnde biryerde sanmistim kahveye gelirdin
bak simdi cnm cekti gidip yapip iceyim :ssz:

cafen mi var kölnde? evet 40-45 dakika kadar arasi var. ama yinede yakin sayilir :34:
benimde canim kahve cekti bende yapayim:17:

hsb vefali:)hic sorma havalari donuyoruz ya biz burda bu kis baya cetin gececek gibi gorunuyor aslinde hersene soguk ama bu sene bi baska allah kolaylik versin bize:))

amin canim, allah acisin bizlere bisuru dogalgaz faturasi falan, yollar donacak ((((

selammm
bende almanya nrw den

a slm cnm hosgeldin nrw tam olarak nerden?

bende almanya düsseldorf yakinlarindan
herkese merhaba:16:

slm hos geldin canim, benim ailemde oralara yakin eskiden dusseldortta oturuyordu ablam cok guzel orasi

Selam kizlarrr bende isvicredennn :))) 24 yasindayim ve seneye dügünüm var beklerim simdiden.

merhaba canim, allah mutlu etsin dugune geliriz artikin :)))

Gercekten bi ist turu düzenleyebiliriz :) superrrr olur. Yada bulusma.

bendende selamlar
bende almanya kölndeyim

Kizlaaar Bende Hollandadan.
Yarismaci arkadaslarima basarilar diliyorum :27:

cafen mi var kölnde? evet 40-45 dakika kadar arasi var. ama yinede yakin sayilir :34:
benimde canim kahve cekti bende yapayim:17:

Back