Avrupa yakasında oturan ev temizliğine yardımcı bayana ihtiyacım var..

Relaxx

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2008
176
15
298
Arkadaşlar ev temizliğine yardımcı bayana ihtiyacım var..Önerebileceğiniz, böyle bi işe ihtiyacı olan tanıdıklarınız varsa yardımcı olabilirmisiniz??a.s.

canım benim tanıdıgım cok tatlı bi kadın var. o gidiyordu. paraya da ihtiyacı var. güzelde temizliyor. tlf verebilirim konusun isterseniz.

çok sevinirim cnm.Halıcıoğlu tarafında oturuyorum tel.numarasını verebilirsen bi görüşeyim kendisiyle a.s.

benm tanıdıgım ferahevlerde. halıcıoglu ne tarafta kalıyor bilemiyorum. umarm anlasırsınız

arkadalarbend e ew temızlık işi arıyorum hala temızlık işiiçin arıyormusunuz ben de gele bılırım cvp beklıyorum sımdıden tşkler ilginize

Arkadaşlar ev temizliğine yardımcı bayana ihtiyacım var..Önerebileceğiniz, böyle bi işe ihtiyacı olan tanıdıklarınız varsa yardımcı olabilirmisiniz??a.s.

ben de sizle görüşmek isterim özel mesaj olarak mail adresi ya da telefonunuzu verirseniz sevinirim. Özel mesaj yollayamıyorum da. ihtiyacım da var bu işe tşkler

slm hala bırını bulmadıysanız bende gündelık ew temızlık işi arıyorum (

Ben de Avcılar'da oturuyorum ve haftada 1 tam gün ya da 1,5 gün olabilir (temizlik ve ütü için ) birine ihtiyacım var. Tabi ücrette anlşabilirsem??

benım samımı bir arkadasım var beylikdüzünde oturuyor, 2 yasındakı kızına bakabılmek ıcın boyle bır ıs arıyor, düzenli ve temizliği cok güzel. cok da güvenilir birisi. eğer ihtiyacınız varsa benımle iletişime gecebilir misiniz? tskrler :) not iş deneyimi var ve 25 yasında :)

merhaba kızlar bende evim icin temizlige yardımcı birini arıyorum bayrampaşada oturuyorum evim cok buyuk degil ama hergün istiyorum hafta icin 8 den 7 ye kadarbilenler varsa cok acil ilgilenirsenizsevinirim .

Merhaba,
Aradığınız özelliklere uyuyorum,isterseniz özelden iletişim için msn adresinizi verebilirsiniz.

Merhaba,
Aradığınız özelliklere uyuyorum,isterseniz özelden iletişim için msn adresinizi verebilirsiniz.

arkadaslar ben ev temızlık işi arıyorum hala temızlık işi için arıyorsaniz ben de gele bılırım titizligimden memnun kalacaginiza eminim sımdıden tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…