Avrupa yakasında Dişçi/Klinik

sahara1978

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
143
1
96
İsviçre
arakadasar, benim avrupa yakasinda iyi, kaliteli, güvenilir ve fiyat olarak fazla pahali olmayan, uygun bir disciye yada klinige ihtiyacim var. Avrupada oturuyoum, tr de bi kac tedavi görcem dis konusunda, ama tr deki sistemi bilmiyorum, acaba özel dishekimlerine mi gitsem yoksa dispolikliniklerine mi? ayrica sadece 15 günlügüne gidebiliyorum, randevuyu oraya gidince ayni gün telefon ederek alabilir miyim kontröl icin, sonrada tedavi tabiki.. beni biraz bilgilendirip yol gösterirseniz cok sevinirim..opuyorumnanaktan

ben avrupa yaasında çapa denti öneririm fiyatları uygundur.kadrosu da geniştir.bir iş arkadaşima tavsiye ettim kadıkoyden gelip gitmişti gayet memnun kalmıştı.bende orda tel taktırdım piyasaya gore gerçekten çok çok uygun bir fiyata takdırdım ki ortodontistimde cok başarılı bence dediklerini yapan biri

google'da çapadent diye aratırsan sitesini ve ileitşim bilgilerini gorebilirsin. çapatıp fakultesinin karşisinda muayene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…