• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları avrupa yakasında çocuk doktoru arıyorum

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ozleb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
15
0
86
İstanbul
Merhaba,

Forumdaki bilgilerden uzun zamandır yararlanıyordum ama yeni üye oldum. 40 günlük bir oğlum var ve onun kontrolleri için Avrupa yakasında özellikle küçükçekmece- bakırköy arasında çocuk doktoru arıyorum. SSK geçen bir yer olursa daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

canım benim gittiğim dr cennet mahallesinde...nerde oturduğunu bilmiyorum ama uyarsa tavsiye ederim...
hüsem hatipoğlu...
bakırköy kadın doğum hastanesinin başhekim yardımcısı.....
özel muayenehanesi var...80 tl....düşünürsen adresi yazarım...

balıklı rum hastanesinde dr. belgin güzel var. Daha önceleri muayenehanesine gidiyorduk sonra kapatınca hastaneye devam ediyordu bizde oraya başladık kızım 5 yaşında hep ona götürdüm çok memnunum şu an hamileyim ve bu kızımıda ona götürücem eşimle ben doktorumuza çok güveniyoruz.
Hastane zeytinburnunda olivium alışveriş merkezinin ilerisinde sağda ve ssk da geçiyor en son fiyatı 25 di.Randevuya da gerek yok.

önerileriniz için teşekkürler. Oğlumu bahçelievler Medical Park'da Emel Torun'a götürdük. İlk kontrol iyi geçti memnun kaldım bakalım sonrakilerde de böyle devam ederse ona devam ederiz heralde. Zamanla görücez

görümcem nisa hastanesinde yenibosnada yani arzu yedikardeşlerdi sanırım ona göttürüyor o da çok memnun.her istediğinde ulaşıyor gece gündüz demeden..

Back