• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan avrupa yakası;nişan için hoş düğün salonu,mekan,bahçe,vb bilen var mı kızlar:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ama ben buldum Garden Doga

DÜĞÜN DAVET

Fiyat

Düğün Menü I 57.50 YTL + KDV
Düğün Menü II 60 YTL + KDV
Düğün Menü III 62.50 YTL + KDV
Düğün Menü IV 65.00 YTL + KDV
Düğün Menü V 67.50 YTL + KDV
Düğün Menü VI 70.00 YTL + KDV
Düğün Menü VII 75.00 YTL + KDV
Açık Büfe 85 YTL + KDV
Kokteyl Menü I 45 YTL + KDV
Kokteyl Menü I I 50 YTL + KDV
Kokteyl Menü I I I 55 YTL + KDV

Menülere Yerli Alkollü-Alkolsüz ıçkiler Dahildir.Fiyatlarımız minimum 200 kişi üzerinden geçerlidir.

MÜZıK Fiyat

Dj Müziği,Ses ve Işık Sistemi 1,000 YTL + KDV
Piyanist 750 YTL + KDV
Fasıl Grubu 2.000 YTL + KDV
Orkestra + Sanatçı 2.000 YTL + KDV

PASTA : Maket + Dilimlenmiş olarak anlaşmalı firma tarafından kişi sayısına göre
ücretlendirilmektedir.Dilim fiyatı bedeli 6 YTL’dir.

FOTOĞRAF & KAMERA ÇEKıMı : Video ve Fotoğraf çekimi Garden Doğa ’ nın anlaşmalı olduğu firma tarafından yapılmaktadır.Bedeli 1.450 YTL’dir.

OTOPARK : Otopark ücretsizdir.

http://www.kadinlarkulubu.com/dugun...nem-istanbul-gelinleri-dugun-mekanlari-3.html

canım bakırköy gönül davet var çamlıkta, dün oldu nişanım ve gerçekten çok güzel geçti mekan harika tavsiye ederim fiyat olarak da 100 kişi 4.500 tuttu ama biz yemekli yaptık yemeksiz olunca ne kadar olur bilemiyorum internet sitesinden bakabilirsin..gerçekten tavsiye ederim:icecream:

ohh bee...birisi daha duydu sesimi:)saol canm ya...tatlım ilk önce tebrk ederim:)bilyğruım bakırköy gönül daveti,bende bi nişana katıldım,yemeksiz olmştu,öyle bile çok şahaneydi herşey...ama işin kötü tarafı biz oraya sığmayızz:(en az 300-350 kişilk olması gerek benm tutacağm yerin...bu arada senin yemekli olup 4.500 olması süpermiş;)Allah tamamını erdirsin

jeanim bu arada sana sonsz teşekkr,tüm emeklerin için:)canm benm,çok uğraştn benmle:)muckkmcucuc:)garden doğa güzel gözüküyo canm ama öle yemekli falan yapamayız biz,yani fiyatları uymaz bize:S herşeye bi bahanen var diceksnz ama napim,bütçe belli,bide düğün olmadan nişan içinde çok abartmamam lazm...

evet canım biliyorum ama en azından bi fikir olur diye koydum kuzen orda yapcakmış inş dilediğin gibi yer bulursun canım ilerde benimde böyle derdim olacak çünkü bende düğün salonu hiç istemiyorum

ohh bee...birisi daha duydu sesimi:)saol canm ya...tatlım ilk önce tebrk ederim:)bilyğruım bakırköy gönül daveti,bende bi nişana katıldım,yemeksiz olmştu,öyle bile çok şahaneydi herşey...ama işin kötü tarafı biz oraya sığmayızz:(en az 300-350 kişilk olması gerek benm tutacağm yerin...bu arada senin yemekli olup 4.500 olması süpermiş;)Allah tamamını erdirsin

canım iyi dileklerin için çok teşekkürler:1hug: darısı başına inşallah sen de gönlüne göre bi yer bulursun araştırmaya devam et önemli olan içine sinmesi unutmaa.s.

100 kişi 4500 yani kişi başı 45TL eder süpermi sence? Bence pahalı yahu. Piramit gardenda biz kişi başı 25TLye yaptık yemekli nişanımızı ve yemekte öyle tavuk fln değildi, karışık ızgaraydı ki tavuklu menüler 20TL kişi başı yanı 4500e 100değil 200kişilik nişan yaparsın ama tabi yaz döneminde fiyatlar artmıştır. Biz mayısta yapmıştık ve fiyatlar tekrar sanırım ramazanla birlikte düşer tekrar bence

aaa 100 kişiydi dimii:bbo: aynen orayı ben kaçırmışm...yemekli diye baktm be olaya sadece!biyerde yemekli diye bakınca 10.000 den aşağı düşmüyo...ama olsn,olmş artk,gönül davette güzel mekanvereliniortak ya bende o piramiti bilyorum,dışarıdan güzel gözüküor ama bize uzak gibi biraz!yemeksizde oluyomu orda cnm?

esin öğrendim fiyatı garden doğa da kokteyl olacak kişi başı 38 tl 100-150 kişilik demişler ama düğün anlamadım kuzenimi kaydirigubbakcemile3

Back