• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan avrupa yakası;nişan için hoş düğün salonu,mekan,bahçe,vb bilen var mı kızlar:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

esinnnnn02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
451
1
96
İstanbul
yemekli istemiyorum kızlar,dolayısyla çok pahalıda olmasn diyorum...normal düğün salonlarından ziyade salon olcaksa bile böle şık bi yer olsun:)aklınıza ne geliyosa kızlar fiyatlarla birlkte bi fikir verirseniz valla çok sevincem:)öptm şimdiden,çok teşekkür;):1:

kaç kişilik yer istiyorsunuz bakırköy mado hos 3. katında kına yapmıstık kuzenimin

ya canm şimdi düğün salonu tutarsam 500 kişilik 500ünüde çağırırm:)ama çok hoşuma giden bi yer olur 250 kişilk,onuda sıkştırırz yani...beyenmemiz ve fiyat daha önemli...

CANM MADODA YAPTK DEDİĞİN KAT KAÇ KİŞİLİK?

BU ARADA BAŞKA YER BİLEN YOKMU KIZLAR YA?LÜÜTFEN Bİ FİKİR VERİN DE,GEZİP,GÖRELİM,KARAR VERELİM,ERKEN REZERVE FALAN İNDİRM DE OLABİLRMİŞ...a.s.

esin yine karşılaştık merhaba a.s. kuzenim evlenecek benimde onlar anlattığım gibi nişanı evde yaptı ama düğün için florya tesislerini düşünüyorşar belediyeden tanıdık bulup fiyat indirtmeye çalışıyorlar belki fikir olur canım :1hug:

aa merhaba canmkaydirigubbakcemile5 ben florya sosyal tesislerinde bi düğüne katldım,süperdi,çok güzeldi ama yemekliydi...ben yemekli istemiyorum,bide yemekszde en fazla ne kadar olur acaba diye düşünyorum...bi tanıdık varsa bana da sölesene be gülm:dance:

valla bu mekan işleri çok zor bende nişanı dışarıda yapacağım sadece pasta yeseler yetmiyor mu yav kaydirigubbakcemile3 herhalde en mantıklısı çık dışarıya beğendiğin yerlere gir konuş canım fiyat al flan yani ben öyle yapacağım tanıdık yok maalesef:(ama kuzenler florya için bulursa sana da hemen söylerim fiyatını flan.Birde semtte çok önemli herkesin gelebileceği biyer olmalı diye düşünüyorum :hulya: sen hangi semti düşünüyorsun?

valla cnm şöle Fatih,Aksaray tarafları olsa daha iyi olur tabi de,çokta şart değil!ben şimdi floryayı telle aradm,meşgullerdi bikez daha arıcam birazdan,fiyat sölerlerse yazarm burayada;)

ayrıca öle çıkaym gördüğüm yerlere girip konuşaym diye bende düşndm ama nereye kadr gezebilrmki...fisfisfis dışardan kötü biyer gibi gözüküyo bazı yerler,içine bi giriyosun bahçe yapmşlar,bilmemne yapmşlar,belli olmuyo...fikir alıpta gezmk daha mantklı geldi sanki bana cnm:sm_confused:

merak ettim floryayı buraya yazıyorum ki konu başta kalsım umarım birileri yardım eder,geçen hafta düğüne gitmiş kuzenler fatih büyük vatan düğün salonu mu neydi resimde gördüm iki katlı biyer ama lüks sanki en azından fikir olur,burda bi arkadaş renk düğün salonunda yapmıştı düğünü o da memnundu ikram,fiyat flan açısından fatihte o da

aaaa canmm bu vatan düğün salonu çokk güzelmşş:1shok: sen gitmemiştn dmii?nasılmş acaba servisi olsun,müziği olsn?ay çok hoşuma gittii,kesin gidip görüşmem lazmm...saol saol saol hayatmm:)ya bide kaç paradr acabaalaelaelaelaelae

ben gitmedim valla :(kuzenim gitmiş ben resmini gördüm bak bişeyler buldum senin için florya en uygun menü fiyatı 25tl den başlıyormuş tuzlu bayağı :( gönül daveti seviyor insanlar orda düğün yapanlar memnun,"-pekom polis kongre merkezi zeytinburnunda havuzlu mekan baska bulamazsan burayi kesin tutucaz gayet uygun
-elif gönül davet besiktasta cok güzel ve sk bi yer ama salon oldugu icin en son tercihimiz bu olcak
-piramit bahcelievler digerlerine göre gayet uygun
-tac dügün salonu hasekide buda bi secenegimizdi ama elendi bile :)
mehmet restaurant sariyer de bu en cok istedigim yer ama görüsemedim hala
evde liste yapdiydim aklimda olanlar bunlar simdilik polis evlerine bakmani öneriyorum" biri böyle yazmış
http://www.kadinlarkulubu.com/dugun...-avrupa-yakasi-uygun-fiyata-dugun-mekani.html burayı oku bence bi bak bişeyler paylaşılmış,
Bahçelievler/Haznedar civarı Dilek restaurant,
"istanbuldaki düğün salonlarının listesini ve resimlerini google (istdo) yazarak bulabilirsiniz...burası istanbul düğün salonları odasının resmi sitesidir" biride bunu yazmış umarım bulursun güzel biyer canım bi bak bunlara bende zamanın olunca bakarım haftaya daha çok yardım edeceğim söz olumunekankayizsmile

küçükçekmecede paşa garden varmış siteside var pasagarden.com kişi başı 55miş,bridgerestaurant.com,caddebostan marmara yelken kulubü kişi başı 65miş herşeyi güzelmiş,buranın bir az ilerisinde Rakkas daha ileride zeytin dalı ve koza restaurant varmış,yıldız teknik üniversitesinin hisar üstü tesisi piyasaya göre uygunmuş bunları bulabildim ayrıntılar senden a.s.

ayy kuzum valla Allah razı olsn...ne kadar zahmet etmişsnn!öpüyorum tatlm seni,araştrmalara devam,bende bi bilgi sahibi olabilrsem paylaşçamm;)

sen resepsiyonist misin gerçekten?eğer öyleyse otelde olabilir çalıştığın yerdeki patronun tanıdığı flan vardır flan flan?rica ederim bu arada benim içinde hazırlık oluyor bir nevi kaydirigubbakcemile5

canm ben resepsiyonistim gerçekten ama özel bi bankanın resepsiyonundayım:)otel değil malesef...ahh öle olsaa:)bi arkadaşm var otelde çalışan ama onu da balayına kullanırz inşallahbayanssulusmile ben şimdi kısmetse gezip dolaşmaya başladkça,gördklerimide paylaşırım,daha iyi hazrlık olur herkes için:)

ay resepsiyonist okuyunca direk otel geliyor aklıma kaydirigubbakcemile3 bankadaki müşteriler flan vardır belki bu işler için tanıdık olması daha iyi ,inş bulursun canım kaydirigubbakcemile5

nedense kimse de yardım etmiyor çok şaşırdım bu duruma herkes mi düğün salonunda evinde yapıyor yahu alsanaalsanasmile yardım edin esinciğe kaydirigubbakcemile4

Back