- 29 Eylül 2011
- 39
- 0
-
- Konu Sahibi ozlemdlyrt
ılgilenenler için, birkaç tane resimde benden olsun,nette araştırdım buldum.. gitmedim ama...
kuzenmin arkadaşı yapacak orada yazın 250 yada 300 kişilik yanlış hatırlamıyorsam, 2500 tl anlaşmışlar haberiniz olsun pazarlık yapmak gerek ( kuru pastalı fln)
bende ataparkı tuttum arkadaşlar, 25 ağustos için... tam karşısında huzur bahçesi var, ama mekan olarak güzel olmasına rağmen sevmedim hiç, hem işletmecisi hiç ilgilenmedi, hem de normal düğünden hiçbi farkı yok, sorduk işte ne kadar diye, neymiş zamana göre fiyat farklılaşırmış, gününe göre farklı fiyatmış, yemeksiz istiyosak düğün pastası 3 adet kurupasta dedi ya1 tuzlu 1 tatlı 1 çubukmuş onu bile söyledi koptum o yüzden hiç beğenmedim... ataparkın olanakları çok iyi, inşallah çok güzel geçer düğünümüz, herkesin istediği gibi geçsin...
yoooo iki bahçesi olduğu için iki kapalı yeri varmış, herangi bi yağmur aksiliğinde hemen o mekanlara geçiliyomuş, bana böyle dedi ve istediğin herşeyi yapabiliriz dedi, mesela 24,00'e kadar mekanı açık tutabiliyoruz dedi, normal şartlarda 20,00'de başlaması gerekiyodu, ama ben 8 de başlayıp 2 saat takı merasimi sürmesini istemediğim için 6,30 7 gibi nikah olucak 8'e kadar takı biter, normal saatte de eğlenirız bol bol dedim, hiç tereddüt etmeden kabul etti, isterseniz 5te gelin dedi :) bu benim için çok önemliydi bi trakyalı olarak oynamaya nekadar düşkün olduğumuzu tahmin edersiniz
yoooo iki bahçesi olduğu için iki kapalı yeri varmış, herangi bi yağmur aksiliğinde hemen o mekanlara geçiliyomuş, bana böyle dedi ve istediğin herşeyi yapabiliriz dedi, mesela 24,00'e kadar mekanı açık tutabiliyoruz dedi, normal şartlarda 20,00'de başlaması gerekiyodu, ama ben 8 de başlayıp 2 saat takı merasimi sürmesini istemediğim için 6,30 7 gibi nikah olucak 8'e kadar takı biter, normal saatte de eğlenirız bol bol dedim, hiç tereddüt etmeden kabul etti, isterseniz 5te gelin dedi :) bu benim için çok önemliydi bi trakyalı olarak oynamaya nekadar düşkün olduğumuzu tahmin edersiniz
mervers, 1 eylülde ataparkta düğünüm var. ben de trakyalıyım :) Geçmiş izlenimlerinden bana bilgi verebilir misin? Nasıl geçti düğünün?
atapark yemeksiz 20 yemekli 25, huzur bahçesı (bana ataparka göre daha düzenli ama pisti küçük geldi) yemeksiz 25 yemekli 35
Kızlar bişey sorucam Avrupa yakasında bakırköy avcılar bu taraflarda yada yakınlarda bildiginiz açık hava mekanlar varmı düğün için sadece yeşillik büyük bi alan olabilir tüm organizasyon bize ait olucak tek mekan istiyoruz(masa vb. olmasada olur) varmı bildiginiz :)
çok severek çok beğenerek tutmuştuk ataparkı hem kınam hem düğünüm için ama hala çok kızgın ve çok pişmanım. çalışanların bu kadar saygısız servisin bu kadar eksik olduguna mı yanayım herkesten çay kahve diye 100er 300er lira alınıp aynı paranın babamdan kimse vermedi diye yeniden ve toplu şekilde alınmasına mı, düğünümün saatinden 1 saat önce bitirilmesine mi, yemekli olan bir düğünde kimsenin yemek yiyememesine mi, madodan getirildiği söylenen pastadan kimsenin bir lokma alamamasına mı, 2000 kişiyi ağarlayacak kapasiteli bir mekanda 10 tane şal bile olmamasına mı (ki onca sorundan sonra bunu önemsemedim bile), mekanın müzisyeninin getirttiğim djle inatlaşıp her müziğe engel olmasına mı ????
Düğünümü tek güzel kılan şey misafirlerimdi.. DÜĞÜN İNSAN HAYATINDA BİR KERE OLABİLECEK Bİ ŞEYDİR bundan sonraki organizasyonlarınızı bunu bilerek yapmanız dileğiyle.
atapark mekan olarak cok güzel bende biliyorum ancak fotografcısı by yekta ve müdürleri için ayı şeyi söyleyemiyecegim berbat bir firma ne videolarından şikayetler var aynı fotografcılarıda öyle müdüriyette bulunun oya hanım var arkadaşımın başına geldi sizde dikkatli olun verdikleri sözleri tutumuyorlar gerekirse hiç bir şekilde anlaşmayın sahibi ibrahim bey ataparkın durumu anlatın ve fotogracınızla calışmak istemiyoruz diye anlaşma yapın..Canım aynen bende sana katılıyorum. Huzur bahçesindeki işletmeci hiç ilgilenmedi çok soğuklar düğün sırasında bir derdim olsa çözemezler o neydi be öyle. Birde bana yemekli 300 kişi için 9000tl fiyat verdi foto ve kamerada yok içindeşaka gibi onlarıda katarsam 9700 oluyor bir nişan için çok uçuk geldi bana. Pastalıyada 8000tl dedi resmen dalga gectiler sanki boğazda bir mekanmış gibi. Atapark daha sıcak bir ortamdı canım ama kapalısı yok diye cesaret edemedim ben
Kesinlikle katılıyorum byyekta 3 aydır telefonlarıma çıkmıyorlar insanlar gerçeği görsün diye yazdığım tüm yorumları instagramdsn cevap vermeden siliyorlar ben her izlediğimde ağlıyorum paramı geri almam o gümü geri getirmiyor hakkımı asla helal etmşyorumatapark mekan olarak cok güzel bende biliyorum ancak fotografcısı by yekta ve müdürleri için ayı şeyi söyleyemiyecegim berbat bir firma ne videolarından şikayetler var aynı fotografcılarıda öyle müdüriyette bulunun oya hanım var arkadaşımın başına geldi sizde dikkatli olun verdikleri sözleri tutumuyorlar gerekirse hiç bir şekilde anlaşmayın sahibi ibrahim bey ataparkın durumu anlatın ve fotogracınızla calışmak istemiyoruz diye anlaşma yapın..
paranızı almanız tabiki önemli degil en güzel ve anlamlı gününüz hatıralarınız hiç olup gitmiş daha öncede dedigim gibi dava acın ve şikayetlerinizi diger sitelerdede paylaşınki başka insanlarında canı yanmasın .özelliklede by yekta bahri bey dediginiz sahıs ve müdürü hakkında yazın insanları kandırmalarını ve madur etmelerinin önüne geçin..Kesinlikle katılıyorum byyekta 3 aydır telefonlarıma çıkmıyorlar insanlar gerçeği görsün diye yazdığım tüm yorumları instagramdsn cevap vermeden siliyorlar ben her izlediğimde ağlıyorum paramı geri almam o gümü geri getirmiyor hakkımı asla helal etmşyorum