Avrupa yakası nda buldum kızlaaaarr!!kır düğünü

ozlemdlyrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2008
24
0
Eğer açık mekanda sahile sıfır manzaralı bi yer istiyorsanız,mevsimlerinizde uyuyor ise ambarlı sahilde 2 güzel mekan buldum arkadaşlar..1.huzur bahçesi isimli 700 kişiye kadar bahçesini açabiliyo yemekli yemeksiz nasl isterseniz bahçesi çok güzel yani ben bayıldım fiyatlarda gayet iyi 500 kişi yemeksiz(pasta,kurabiye,kişye özel içecek) 5.000ytl ,yemekli ise 500 kişi 6.500 ytl...referanslarıda oldukça kuvvetli buranın...2. mekan ise hemen buranın karşısında ATAPARK ;burası tam kır düğünü havasında yani çimenlerin içindesiniz sahilin dibinde 800-900 kişie kadar ağırlayabiliyolar hizmetleri oldukça lüks,yemeksiz düğün bile yetip artıyor kiişiye özel dondurmalı pasta masa ortasına kocaman tabakta karışık kuru pasta ekler konuluyor bittikçe tazeleniyo sınırsız yanii,içeceklerde öyle sınırsız hizmetleriçok iyi ve yemeksz fiyatı 500 kişiye 7.500 ytl , yemekli ise 12.500 ytl.. tabi gidip görseniz iyi edersniz nette fotoları yok pek...ben huzur bahçesinde kararlıyım.ha bu arada şimdiden haziran temmuz ayı bikaç gün dolmuştu geçen hafta gittiğimde bilginize...:)

Huzur bahçesinin iletişim bilgilerinide yazarsınız çok iyi olur. Google da bulamadım çünkü. Şimdiden teşekkürler.a.s.

bende ilk evlenme hayalleri düğün telaşına düştüğümde kır düğünü yapmak, her yeri süslemek çok hoş bir açık hava düğünü hayal ettim.
ama bir başladık ev dizmeye eşya derdine 2. sınıf düğün salonuna bile razı oldum bu işler çok zor oluyor alllah sabır ve sukunet versin düğün hazırlığındaki herkese

azemheval aynen dediğin gibi şu an bende o durumları yaşıyorum. Gerçekten çok zor. Herşey para. mafoldumben

huzur bahçesini merak ettim foto bende bulamadım foto tel fiyat birde havuz başı imkanı var mı?

huzur bahçesinin açık adresi yok ama şöyle tarif edebilirim klay bi yerde;avcılar-ambarlı sahili-plaj yolu üzerinde ambarlıya geldiğinizde kime sorsanız gösterirler..fiyatlarını da yazmştım.havuz yok burda ama görülmeye değer.

arkadaşlar gidip görüşen olursa fln bu mekanların fotolarını eklerse süper olur..nette foto bulamadım çünkü .hadi kızlar bulalım bikaç foto

bende oğlumun sünnet düğünü için mekan arayanlardanım ve huzur bahçasine kesinlikle bakmayı düşünüyorum.söylediğiniz fiyat gayet uygun.nette keşke resmi olsaydı ama evet arkadaşlar ilgilenipte gidenler lütfen resminide çksinler.bende gidince çekip sizlerle paylaşıcam

veee..sizin için tekrar gidip fotoğraflarını aldım :) ama yinede gdip görmeden olmuyoo bence.

Eklentiler

• $huzur1.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 6.157
  • $huzur.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 9.418
  • $huzur2.jpg
    83,5 KB · Görüntüleme: 8.782
ılgilenenler için, birkaç tane resimde benden olsun,nette araştırdım buldum.. gitmedim ama...
kuzenmin arkadaşı yapacak orada yazın 250 yada 300 kişilik yanlış hatırlamıyorsam, 2500 tl anlaşmışlar haberiniz olsun pazarlık yapmak gerek ( kuru pastalı fln)

rica ederim,ben o kadar çok araştırdım ki rüyaalarıma giriyodu artık,hem uygun hem güzel mekan olması gerekiyodu ümitsiz kaldığım anda tesadüfen buldm hemde evime çok yakın..o yüzden istedimki herkes faydalansın,günlerinizi alın kızlar,şimdiden hziran temmuzda bikaç hsonu dolu..

Kızlar Avrupa yakasında çok güzel bir yer var.Bahçeköy.Ormanın yakınlarında birsürü kır düğünü yapılablecek yerler var...a.s.

ataparkın resimlerinide koyma imkanınız olursa lütfen koyarmısınız benimde abim evlenicek yer arıyoruz teşekkürler şimdiden

kıslarr ben ataköyde garden doğa yı tuttum. 27 haziran 2010.
Harika kır düğünü yeri tavsiye edilir.

kıslarr ben ataköyde garden doğa yı tuttum. 27 haziran 2010.
Harika kır düğünü yeri tavsiye edilir.
garden doğa için kaç kişilik bi düğün olucak ve nekadara anlaştınız.bilgi verirsen çok seviniriz.ayrıca hayırlısı olsun :) mutluluklar :))

garden doğa için kaç kişilik bi düğün olucak ve nekadara anlaştınız.bilgi verirsen çok seviniriz.ayrıca hayırlısı olsun :) mutluluklar :))

canım biraz geç oldu kusura bakma yeni fırsat buldum.ataköy
garden doğa için 250 kişi olacak,kişi başı herşey dahil 65 tl.
limitsiz içki yemek menüsü harika, foto,video süslemeler falan herşey dahil.

canim benim ben bu ataparki nasil bulabilirim?? iletisim bilgileri varmi sende??? birde fotograf nerde bulabilirim

merhaba özlem bayadır böyle bi yer bakıyodum senin yazını gördüm cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…