Gelinbaşı ve Gelin Tacı Avrupa Yakası Gelinbaşında ve Makyajda İyi Kuaför

baby_gulba

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
5
0
0
İstanbul
selam hanımlar.17 haziranda düğünüm var.Banada yardımcı olun lütfen.Güzel gelin başı ve makyajı yapan kuaför arıyorum.Çok lüks olmasın.Maksimum 300'e çıkabileceğim bi yer

canım beylikdüzü 3 k metin şahin diyorum.en yakın arkadaşım orda yaptırdı süperdi.ama fiyatlar nasıl bilemiyorum.çok uçuk olcağını sanmıyorum.benim düğünüm bursada olcak yoksa burda olsaydı metine gidicektim.ama saç konusunda metin de yanındaki çocuklarda çok iyiler.yeni de güzellik makyaj uzmanı aldı diye duymuştum.belki kına da oraya giderim.şimdiden sana kolay gelsin.ben de bursada iyi bi kuaför arıyorum napcam bakalım:)

Teşekkür ederim arkadaşım cevabın için.Bi sen sesimi duydun.Burdaki topiklerden bahçelievlerde fatih saç tasarım fatih bey adını çok okudum.Görüşmeye gittim provamı yaptılar çok farklı bir gelinbaşı oldu.Fiyat gelinbaşı paketi aldığım için uyguna geldi.Düğünden sonra atıcam gelinbaşı resmimi model görülmeye değer

ya ben burda yazılanlara pek inanmıyorum açıkçası.fatih bey için iyi diyen de var kötü de.ben kuaför seçerken somut örneklere göre seçicem en azından kına burda istanbulda olduğu için öle yapıcam.çünkü o dediğin yer için de çok kötü şeyler yazıyo.ama sen prova yaptırdın sanırım ve memnun kaldın o zaman sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…