Avrupa yakası düğün mekanı (seçeneklerde düğün salonu olmasın lütfen)!!!

NA2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
5
0
36
İstanbul
Arkadaşlar selam..Biz de bayram sonrası (ağustos sonu gibi) düğün düşünüyoruz.Ama daha elimizde mekana dair hiçbir şey yok.Sadece düğün salonu mantığında seçenekler kesinlikle düşünmüyoruz.Biraz zor biliyorum ama hem şık hem de fiyat bakımından uygun bir mekan düşünüyoruz.Sizden çok acil fikirlerinizi bekliyorum..

bende senin dediğin gibi düşüyodum ama az paralara o düşündüğün mekanı bulman çok zor genede sen bilirisin....fikir vermek adına ben düğünümü olimpik düğün tesislerinde yapıyorum bahçelievlerde düğün salonu ama

salon gerçekten çok güzel nisan ayı için 3 bin tl di...ucuz die biyerleri hemen tutmayın benim bi arkadaş öyle yaptı ve düğününü mafettiler kızın

Bende ikisinin bir arada olmasının çok zor olacağının farkındayım ama yine de hayalimdeki düğüne biraz olsun yakın bir yer olsun istiyorum :) Dediğin yere internetten baktım ama benim istediğim mekan daha farklı.Yine de çok teşekkürler canım.
Bu arada sende Küçükçekmece nikah salonuna da bakabilirsin,salonları gayet güzel.
Seçeneklere hala açığım :)

Canım ben Gaziosmanpaşa da Grand Salon da hem nişanımı hemde düğünümü yapmayı düşünüyorum. Yer ve mekan olarak çok güzel ama fiyatları normalin biraz üstünde yinede git bi görüş istersen.

Fiyat aralığın nedir peki ? Ayrıca Ağustosa çok az kaldı beğendiğin yerlerde yer kalmamış bile olabilir

avrupa yakasında değil ama club torch a bk derim ben

İnternetten orayı ben de beğendim fiyatları nasıl acaba? Siz gidip konuştunuz mu?

evet canım ben mayısta küçük salonda nişanımı ekimde de büyük salonda düğünümü orda yapacam. nişanımı 9.000 tl ye düğünüde 12.000 tl ye anlaştık. baya pazarlık yapıp ter döktük diyebilirim.

Düğün için uygunmuş fiyatı kaç kişilik bir de mönü olarak ne seçtiniz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…