• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avrupa Yakası Diş Hastanesi?

ordinaryday

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
619
0
316
Arkadaşlar 10 tane dolgu yaptırmam gerekiyor.Özelde yaptıracak kadar maddi gücüm yok.O yüzden Ssk ile anlaşmalı diş hastanesi arıyorum.Yardımcı olabilecek olan var mı lütfen?

Arkadaşlar 10 tane dolgu yaptırmam gerekiyor.Özelde yaptıracak kadar maddi gücüm yok.O yüzden Ssk ile anlaşmalı diş hastanesi arıyorum.Yardımcı olabilecek olan var mı lütfen?

bahçelievler diş hastanesi var kamu sağlığının yanında.sonra güngörende varmış diş hastanesi okmeydanında var bir de bildiğim.

Çok sağolun peki sizin bu hastanelere gidip de memnun kaldığınız bir doktor var mı acaba? Benim dişlerim çok sorunlu o yüzden düzgün dolgu yapılmasını istiyorum.Geçen aylarda kanal tedavisi yaptırmıştım yanlış tedavi yapmışlar.İlla bir sorun çıkıyor ben anlamıyorum ya çok üzülüyorum.

Çok sağolun peki sizin bu hastanelere gidip de memnun kaldığınız bir doktor var mı acaba? Benim dişlerim çok sorunlu o yüzden düzgün dolgu yapılmasını istiyorum.Geçen aylarda kanal tedavisi yaptırmıştım yanlış tedavi yapmışlar.İlla bir sorun çıkıyor ben anlamıyorum ya çok üzülüyorum.

maalesef canım benim de dişlerimde çok problem var ancak iğne korkum yüzünden ben dişçiye gidemiyorum...o yüzden duyduğum hastaneleri saydım sana okmeydanı daha iyidir gibi geliyor bana ama denemek lazım tabi

Arkadaşlar bu hastanelerden nasıl randevu alabiliyorsunuz? Hiçbir şekilde randevu alamıyorum ne internetle ne telefonla.İnternette randevu saati geldikten 1 dakika sonra bütün randevular dolmuştur yazısı çıkıyor!

Back