Avrupa da zenginmişiz

Hayir anlamiyorum istersen esin calissin istersen maasiniz 20 bin euro olsun gondermek zorunda degilsin ki niye aciklama yapmak durumunda hissettin

Birebir aynı değil ama benim eşimin ailesi de enayi yerine koyup sürekli ister, hatta bir gün kendi evlerine aldığı peynirin parasının yarısını da siz verin demişti. Bazıları böyle, başkasının alın terine, rızkına göz dikiyor.Allah korkusu olan, utanma duygusu olan yapmaz

Güzel kardeşim kusura bakma ama sana çok kızdım. Neden herkese kendini kullandırıyorsun? Yurtdışında yaşıyorsan kazandığın para zaten yine o ülkenin standartlarına göre anca sana ve giderlerine ucu ucuna yeten bir para. Arkadaşa para yollamak nedir yahu!? Acildir, ölüm kalım meselesidir anlarım da böyle resmen asalaklık yapan birine para yollamak nedir üstelik bir de kendini ona açıklama çabaları, yapma yahu!
Üstelik her sene akrabalara, oraya, buraya hediyeler vs. Gözümde canlandırabiliyorum. Yapmayın bunu çok net! Kullandırma kendini bu kadar basit! Kolay mı uçak parasını denkleştirmek, kalacağın yerde yapacağın masraf, memleketten dönerken almak istediklerin? Biz her gidişimizde çikolata, bisküvi bir de birkaç parça peynir vs götürürüz ama bunları da zaten 1. Dereceden aile fertlerimize alırız. Onlar da zaten dönerken bizim bavulumuzu doldururlar, herkes birbirine karşı vericidir. Lütfen aklını başına al biraz sert olduysa kusura bakma ancak gerçekten saf olmayın böyle kan emicilere karşı yahu.

Ben de avrupada yasiyorum, gelirim ne olursa olsun 20 euro cok para
kim ne derse desin, hatta cimri desin bana, 20 euro cok para kardesim
tek bir kurusa bile amaaan canim ne ki gözüyle bakilmaz zaten, ayiptir
gelirim iyi olmasina ragmen harcamak mi harcamamak mi ikileminde kalsam harcamamayi, 20 euroyi cepte tutmayi tercih ederim
hele ki gelirinle giderini düsünürsek senin icin cok ama cok degerli olmali, o 20 euroyla haftalik taze meyveni alirsin evine
verdigin kabahat olmus, ona verdiklerini biriktirseymisin
hayat bir tek ona degil hepimize zor

Bırak arkadaşta 20 euro yu annemden 20 tl isteyemem. He canım öyleyim de sil at bence o arkadaş müsvettesinş

Bu insanlari cok aradiniz mi?
Butun suç sizde ne diye yuz veriyorsunuz.insanin anne babasi istese neyse derim ama dis kapinin mandali bide bu uslupla istiyor.bence engellemeyin rezil edin sonra engelleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…