Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Avon'un "wish of love" parfümü hakkında ki düşünceleriniz??
hafif yazlık hoş bir koku arada değişiklik çeşit olsun diye kullanılabilir. Liseli kız kokusu gibi... genç kızlar için bence çok ideal ben hediye gelen 2. şişeyi lise 2 ye giden parfüm canavarı kız kardeşime hediye etç.em 1 aya kalmaz yer bitirir nasıl olsa
ben 3 -4 sene öce bunun mavi şişesini hamileyken kullandım aynı sabun gibi yeni yıkanmış gibi kokuyodum ve bayılarak kullandım
aldanarak pembeyi aldım çok basit buldum . Bana göre 13- 18 yaş arası genç kızların çok rahat kullanabileceği bir tarzı var kokunun...
ASLINDA:
BİR ALANA 2.CİSİ 1TL KANPAYASINDAN 31 TLYE 2 ŞİŞE ALDIM 1 FIS SIKTIM BANA GÖRE DEĞİL .
2 ŞİŞEYE KARŞILIK PUR BLANCA BEYAZ YADA İNFİNİTE MOMENT İLE TAKAS EDBİLİRSEM ÇOK MUTLU OLURUM ....
YADA O AYARDA BAŞKA BİR PARFÜMDE OLABİLİRDİ NE BİLİYİM ...
severek kullanıyorum. bende gayet de kalıcı. sabah sıkıp evden çkıyorum, eşimle akşam evde buluştuğumuzda parfüm mü sıktın diyor. :) hem hafif hem şekerli. yalnız esmerseniz şekerli, sarışınsanız fresh kokuları (adidas sarı gibi) öneririm.
genç kızların hepsinde olan kalıcı olmayan parfüm bence 20 li yaşlardan sonrasının parfümü değil hatta 18 in bile parfümü değil zaten kalıcı değil kokmuyorsun :) Hoş bir koku ama sürekli tazelemen gerekir açık parfüm alman daha mantıklı