• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avonun üretimden kalkan şu muhteşem 2 parfümü

surrendırı ben de çok beğenirim eşim de bayılırdı avonun kalıcılıkta başarılı olduğu ender parfümlerdendi yakışan kişi de süper kokan bir parfümdü.

belki netten bulabilirsin diyeceğim ama zor çok oldu kaldırılalı çünkü.bende vucud kremi var özledikçe onu sürüyorum mis gibi kokuyor

bence saçma sapan parfümleri var halbuki onları kaldırsınlar örneğin soft musk bana hediye gelmişti oda kokusu yapmıştım:27:

Son düzenleme:
bence saçma sapan parfümleri var halbuki onları kaldırsınlar örneğin soft musk bana hediye gelmişti oda kokusu yapmıştım:27:

o nasıl bi kokudur ya dedemin sürdüğü hacı yacı yağından bi farkı yok.almayı dşünmüştm bi ara iyiki almamşm :47::47:

blue rush vardı o da çok güzeldi tekrar üretilsin ya :(

Ben de bunu çok severdim ama kaldırdılar. :41::41:
p_1791_b.jpg

Nasıl yaparlar bunu anlamıyorum.

o nasıl bi kokudur ya dedemin sürdüğü hacı yacı yağından bi farkı yok.almayı dşünmüştm bi ara iyiki almamşm :47::47:

blue rush vardı o da çok güzeldi tekrar üretilsin ya :(

hadi ya onu da mı kaldırdılar çok arkadaşım vardı kullanan çok fresh bir kokuydu.avon işini bilmiyo bence:33:bide bir parfüm üretildikden sonra kaldırılmasını çok saçma buluyorum.sonuçta benim parfümün bu diyen başka kullanmak istemeyen bir çok insanı düşünmeleri lazım.

Son düzenleme:
extraordinary buda çok güzel bir kokuysu sexy bir kokuydu ama kaldırdılar malesef.kalıcılığıda harikaydı.kalıcı olan tüm parfümlerini kaldırdı avon

Son düzenleme:
niye böyle saçma sapan şeyler yapıyolar anlamıyorum yeni çıkan parfümlerin çoğu eskileri kadar güzel değil :19::19:

bi mail yollamıştım avona çat pat ingilizcemle ve sağolsunlar ilgilenip baya uzun bi açıklama yapmışlar ama çok da anlamadım açıkçası=)
varsa çevirebilecek olan ingilizceden kopyalıyım kızlar

bi mail yollamıştım avona çat pat ingilizcemle ve sağolsunlar ilgilenip baya uzun bi açıklama yapmışlar ama çok da anlamadım açıkçası=)
varsa çevirebilecek olan ingilizceden kopyalıyım kızlar

Ben çevirebilirim. Çok merak ettim. Kopyala lütfen.

Thank you for your patience. I apologize for any inconvenience our delay in responding to your message may have caused.

I have received your email regarding a number of concerns. My name is Dave S., and I'm happy to assist you with each one of them. To ensure that all your concerns are covered, I have listed them below:

- Reason for the discontinuation of the products
- Assistance in getting the products again

It may be upsetting to know that 'Ask Avon' gives information on products sold in the U.S. only. For information on products sold in your country, please access your local Avon website by doing the following:

- Go to Avon Websites Worldwide
- Click on the appropriate region and a list of Avon countries will appear
- Select your country and you'll be taken directly to the site

If your country or region doesn't have a website, click on 'How to Contact Avon'. You'll be directed to a page with the address and phone number you need.

I hope I've helped you. Please keep an eye on our website. We're always trying to improve it for you.

Sincerely,
Dave S.
Avon Information Center

Thank you for your patience. I apologize for any inconvenience our delay in responding to your message may have caused.

I have received your email regarding a number of concerns. My name is Dave S., and I'm happy to assist you with each one of them. To ensure that all your concerns are covered, I have listed them below:

It may be upsetting to know that 'Ask Avon' gives information on products sold in the U.S. only. For information on products sold in your country, please access your local Avon website by doing the following:

If your country or region doesn't have a website, click on 'How to Contact Avon'. You'll be directed to a page with the address and phone number you need.

I hope I've helped you. Please keep an eye on our website. We're always trying to improve it for you.

Sincerely,
Dave S.
Avon Information Center

Sabrınız için teşekkür ederiz.Herhangi bir rahatsızlık mesajı yanıt gecikmeye neden olabilir için özür dilerim.

Ben bir takım endişeleri ile ilgili e-posta aldık. My name Dave S., ve bunların her biri size yardımcı olmaktan mutluluk duyuyorum. Tüm endişelerini kapalı olduğundan emin olmak için, aşağıda listeledik:

- Ürünlerin kesilmesi nedeni
- Ürünleri tekrar alıyorum yardım

Sadece ABD'de satılan ürünler hakkında bilgi verir 'Avon sor' olduğunu bilmek üzücü olabilir. Ülkede satılan ürünler hakkında bilgi için, lütfen aşağıdaki yaparak yerel Avon web sitesine erişmek:

- Dünya Çapında Avon Web Siteleri
- Uygun bir bölge üzerine tıklayın ve Avon ülkelerin bir listesi görünür.
- Ülkenizi seçin ve doğrudan siteye yönlendirilirsiniz

Ülke ya da bölgeye bir web sitesi yoksa, 'Avon İletişim Nasıl' tıklatın. İhtiyacınız olan adres ve telefon numarasına sahip bir sayfaya yönlendirilirsiniz.

Sincerely,
Dave S.
Avon Information Center

Ne yazık ki burada bir neden açıklamamış. Bölgenizdeki Avon merkezleriyle görüşün, onlara danışın filan demiş. :s

bende lisedeyken spirit diye bı parfum almıstım. inanılmazdı. çiçek koukları limon portakal falan karısık gibiydi. acaip fresh bı kokusu vardı. sonra kaldırıldı yaaa. incandessence bırazcık benzıo ona andırıo. :(bende mail atmıstım ama uretımden kaldırıldı demıslerdı.

Back