• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon'un hangi parfümü ?

Little Gold Dress vardı harika kokuyordu ama kaldırmışlar artık :KK47:
Ultra Sexy, Celebre, Far Away çok hoş

Zamaninda deli gibi sevdigim (ki bulsam halada cok severim o derece, kokusu her daim burnumdadir) her guzel avon parfumunun kaldirildigi gibi kaldirilan parfum just play :KK34:sıktıgınızda resmen sisesi gibi turuncu turuncu kokardiniz keske yeniden uretseler:KK61:

Avondan benimde bikaç sevdiğim parfüm varfı herve leger,ungaro,spotlight,daha biçokları hangi parfümünü beğendiysem hepsini kaldırdılar şimdi alasım bile gelmiyor elimde luck la vie ve instinct var arada kullanıyorum kokuları öyle ahım şahım değil ne yazıkki

Kış için treselleyi severdim kaldırmışlar christian lacroix bijou die yeni parfüm çıkmış çok merak ettim sipariş vericem inşallah tresellenin yerini tutar

Avonda tek beğendiğim yıllarr önce arkadaşımın kullandığı Tahitian kokusu. Yok böyle bir koku ama kaldırdılar ne yazık ki ve ben hala ona benzer koku arayışındayım :KK61::KK61:

Bir tek soft musk ını seviyorum ben.Pudra kokuyor, sevenin çok sevdiği, sevmeyenin nefret ettiği kokulardan, kimisi babaanne kokusu diyor ama ben çok seviyorum, english home mağazaları gibi temizlik ve huzur kokuyor :)

Kimse yazmamış ya Today senelerdir favorim birinde koktuğunu duyan arar aklıma sen geldin diye arkadaşların da arayacagi yokmuş demek başka turlu ilk yazarken güzel bisi gibi gelmişti şimdi çok acıklı geldi ya bu durum neyse Today süperdir :KK53:

Back