Avon'un hangi parfümü ?

Herve leger var onu ben beğeniyorum ama bı arkadasım hacı kokusuna benzetmişti o günden beri kullanmıyorum :)) Fergie nin kokusu var yeni çıkan Viva adında o gercekten güzel:))

Extraordinary ama artık satışta yok kaldırıldı, çok kaliteli ve havalı bi kokuydu keske yine gelse bu sefer stok yapıcam valla

Canım yaşına ve ne beğendiğine bağlı
far away: ağır fakat oryantal kalıcı ve güzeldir
wish of love: bu da hafif meyveli çiçeksi hoş bi parfüm
little black dress,fergie serisi,tomorrow denemeni öneririm güzel parfümler bunlar da.
avonun kokuları güzel ama geneli hiç ama hiç kalcı değil

İlk Wish of Love'ın kokusunu birisi otobüste sıkmıştı da ,o zaman tanışmıştım kokuyla.. cennet kokusu dedikleri herhalde böyle bir şey nasıl güzel bir koku bu ,diyip sıkan bayandan adını sormuştum ve anneme almıştım. Ama sanırım otobüsün içindeki rüzgarın etkisi ile koku o gün öyle güzel gelmişti burnuma.. Yine de güzel çiçekli bahar esintili temiz bir koku..

Üniversitede en yakın arkadşımın Avon satmasından ben de nasibimi alarak 4 sene Perceive kullandım. Perceive de hoş bir kokudur,zariftir ve kışlıktır. Ama biraz ağırdır,kendini hissettirir,özellikle son notada sandal ağacının varlığı gayet kalıcı bir hale sokuyor kokuyu.. Amma velakin artık neredeyse her 10 kadındn 1i kesin Perceive kullandığından onlar gibi kokmak istemezsiniz muhtemel.

Ve bence en iyi kokusu Pur Blanca'dır. Spordur,tazedir,freshtir,sadedir,saftır onu sıkınca - canını sıkma herşey yoluna girecek -hissini yaşarsınız,mutlu eder sizi,hayata katar enerji verir,zaten şişesiyle de sadeliğini yansıtır. Kısaca Ylang ylang'ın ilk burnunuza çarpışıyla ve misk,sandal ağacı ve güneş çiçeğinin son noktayı vuruşuyla kalıcılığını vurgular.. Yaz için idealdir.

Secret Fantasy...
Simple Because...
Bunların ikisine hastayım,başka da parfüm almadım zaten Avon'dan.

Secret Fantasy...
Simple Because...
Bunların ikisine hastayım,başka da parfüm almadım zaten Avon'dan.

canım secret fantasy kalıcımı?
Bir de simply because nası bi koku?

Secret fantasyi oda parfumu olarak kullandim
SIktigim odada ble duramadim o derecr kotu benim icin

hmm çok şaşırdım ben katalogdan bileğime sürdüğümde çok beğenmiştim halbuki. Neden hiç beğenmediniz ki? :26: ona göre alıp almamaya karar vercem de

selam kızlar

uzun zaman önce üye olmuştum ama bir türlü yazmaya fırsatım olmadı. acilen parfüm almam lazım bi ara 60's mod kullanmıştım avondan çok hoşuma gitmişti nişanlım da çok beğenmişti ama kaldırılmış çok üzüldüm ona benzer bi koku önerebilir misiniz bana? odunsuydu sanırım..

bir de etrafımda avon satış temsilcisi yok trabzondayım yeni parfümlerini de hiç bilmiyorum avonun bana numunelerinden gönderebilecek birisi lazım =)

Avondan en çok sevdiğiniz kadın parfümü hangisi ??
bundan 3 yıl dörtte olabilir yanlış söylemeyim diamond diye bir parfüm vardı şişesi şu bi de pure 02 diye pek dikkat çekmeyen ama benim çok hoşuma giden bi koku vardı bunlar çıkıyomu ya da bunları kullanıp bunlara benzeyen parfüm bulan olursa bana da söylesin bayılıyordummmm bunlara şu an da femme kullanıyorum çok memnunum keşke daha kalıcı olsalar ama

Eklentiler

• avon-diamond.jpg
    119,3 KB · Görüntüleme: 77
  • toaletni-voda-avon-pure-02.jpg
    18,3 KB · Görüntüleme: 163
Incandessence
Pur Blanca
Little Black Dress
True Life
Cherish
Be Romantic
Always
Windscape
Wish Of Live
Secret Fantasy
Perceive

Ben bunların kokusunu beğeniyorum, avon da deneyipte beğenmediğim tek koku var o da: For A Way. Bu ürünü de beğenen çok var ama benim hoşuma gitmiyor kişisel tercih. Birde eylül kataloğunda 2 tane yeni parfüm var onlar hoşuma gitti diğerlerini denemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…