Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
o kremin ismini biliomusun tam olarak? bende cünki öyle bir video izledim youtubede avonun bi kremini kullanmis kiz ve catlakliklarindan kurtulmus, ama bir türlü ögrenemedim kremin ismini.
canım geç oldu biraz ama ben kullanıyorum. 2 hafta oldu başlayalı sabah akşam düzenli olarak. görünümünü azalttığı kesin ama tam anlamıyla geçirir mi bilmiyorum....
ben de avonun çatlak kremini kullandım yarın 2. haftam oluyo çatlaklarım beyaz renkli ve ben esmerim buna rağmen görünümünün belirginliğinin hafiflediğini söyleyebilirm ama çok iyi masaj yapmak gerekiyo bence bu yüzden bence krem sürüldükten snra hafif hafif selülit fırçasıyla tahriş etmeden ovulması ii geliyor. yine de geçirir mi geçirmez mi tam anlamyla emin olamıyorum. 2 hafta sonra tekrar durumu bildiririm.
Merhaba arkadaşlar buraya 7 senedir uğrayan olmamış gören olurmu bilmiyorum ama yazmak istedim. Ben bu kremi 6 sene önce kollarıma kullanmıştım. Derin derin yarıklar vardı kilo almaktan dolayı 2 kutu filan kullandım toplasan 2 hafta gibi bir süre de ince çizgiye dönüştü. Devam etsem kapanır mıydı bilmiyorum ama avon ürünlerinden herkese tavsiye ettiğim iki üründen birisi budur. Diğeri .