N Nfr007 Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2016 1 0 1 34 13 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Nfr007 #1 avona üye olup ek gelir sağlamak isteyenlere yardımcı olabilirim msj atmanız yeterli :)
Kuzeymasal Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Ocak 2016 560 208 103 15 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Nfr007 #2 Nfr007 .!.: avona üye olup ek gelir sağlamak isteyenlere yardımcı olabilirim msj atmanız yeterli :) Genişletmek için tıkla... merhaba ben avon temsilcisi oldum fakat katolog nerden alıcam sipariş nasıl vericem yada interntten girdigim siparişler kargoyla geldiginde parayı ben nasıl ödiycem cünkü avon ürünleri gelmeden ücreti vermiyolar bilgilendirirseniz cok sevinirim
Nfr007 .!.: avona üye olup ek gelir sağlamak isteyenlere yardımcı olabilirim msj atmanız yeterli :) Genişletmek için tıkla... merhaba ben avon temsilcisi oldum fakat katolog nerden alıcam sipariş nasıl vericem yada interntten girdigim siparişler kargoyla geldiginde parayı ben nasıl ödiycem cünkü avon ürünleri gelmeden ücreti vermiyolar bilgilendirirseniz cok sevinirim