- Konu Sahibi xsxanslxixkxixz
-
arkadaşlar eczane ürünlerinin hepsi iyi diye birşey yok. benim arkadaşım roc kullandı, yüzünü mahvetti.kesinlikle doğru ürünü bulmakla ilgili.
Merhaba kızlar ben avonun 12.katalogundan bazı şeyler şipariş ettim ama şüpheye düştüm gerçektende
Acaba içinizde 12.katalogdan alışveriş yapanlar yada önerebileceğiniz ürünler varmı??yardım ederseniz çok sevinirim sizin önerilerinize göre ürünleri alıp yada iptal edicem....
Aldığım ürünler:
Ultra Color Rich Sheer (sheer sangria) rengini aldım..
Uplifting Mackara (kİrpiklere kalkık ve kıvrım veren mascara)brown-black
Likit eyeliner -jet black
benim aldıklarım bunlar önerilerinizi bekliyorum sevgili arkadaşlar...
kizlar oriflamenin goz kalemini ve rimelini almak istiyorum sizce nasil
Merhabalar ben avonda oriflamede kullanıorm tabi her ikisininde memnun olup olmadığım bi çok yanı var :) oriflamedan bi fondoten aldım ve gerçekten harika çok memnumum .. avonun sıkışlatırıcı kremini kullanıorm ve gerçekten çok faydasını gördüm :) ama avonun cilde kullanılan ürünlerini çok önermem cilltte bazı sorunlar oluşturuo :)
aynen katılıyorum. avon eczacıbaşıyla ortaklığını bitirdi ve kalitesi çok düştü kerkez şikayetçi her ürününden hemde..
avonun çilekli losyonu var parfüm sıkıp çıkıorm millet parfümün çilekli mi çilek kokuosun çok güzel diolar parfümü fark etmiolar bile yane Bi de istersen sıkılaştırıcı ya da nemlendirici kremleri var biz arkadaşlarla kullanıorz gayet memnunuz bitio bi daha alıoz hemen a.s.a.s.
yanılıyorsunuz avon da çok fazla parfm bulamazsınız hatta oriflame de kat kat daha fazla parfüm kokusu. Arkadaşım almıştı oriflme'in bi kremini, sürüldüğünde resmen elde kalıcı parfüm kokusu oluşuyo ne güzel kokuyo ne kadar iyi böyle kokusu demiştik hatta. sonradan düşündük biz de bu zararını tabi.
KIZLAR ORİFLAME ÜRÜNLERİNİ KULLANAN VARMI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?