- 12 Temmuz 2006
- 210
- 1
- 49
-
- Konu Sahibi xsxanslxixkxixz
arkadaslar mrb ben avonda ust duzey calisiyordum kesinlikle indirimli cilt bakim urunleri almayin kesinlikle inanin birzaman sonra cildiniz nehale gelebildigi gorceksiniz aciklamasini yapmak isterdim ama.........((((
bn 3 aydır oriflame üyeyim ürünlerini begendim zaten girme sebebım buydu (kendı urunlerımı ucuza alıyım) ayak bakımına çok önem veririm ayak ürünleriyle basladım zaten bni ordan fethetti cok güzel
sonra parfümleriyle tanıştım simdi vazgecemiyorum avona gelelım gercekten baslarda iyi urunlerı vardı ama bnce avon kalıteyı cok duşurdu cılt urunlerı tahriş ediyo bu bi gercek ama sureklı kullandıqım urunlerı yok degil ama sadece parfum ve ruj
ikisininde parfumlerı kalıcı değil sebebi coğunun edt olması hafif yada ucucu oluyorlar
oriflamede percius kullanmaya basladım edt degil edp gercektn kalıcı oluyo
avon kullanıyorum memnunum.bütün ürünleri güzel daha doğrusu bana faydalı oldu cilt ürünleri..parfümlerindende far away tavsiye ederim tam kış kokusu...::
oriflame in bir satış temsilcisi arıyordum ben de nasıl iletişime geçebiliriz e-mail adresim:*******
Merhaba canım, mail adresini forumdaki konulara yazmak ve sohbette vermek yasak galiba. Sadece özel msj ile verebilirsin ama o da şuan kapalı. Mod'lar görmeden değiştir istersen uyarı alma canım.
Bu arada bende Avon.nun bütün ürünlerini kullandım sanırım. Ve çoğu ürününden memnunum. Özellikle Soft Musk adlı parfümünden ve cilt tipime uygun gece, gündüz ve göz altı kreminden.