avonun göz kalemleri ve göz makyajı temizleyicisi her seferinde gözümde kaşıntıya, yanmaya sebep oldu, alerji yaptı. Ayrıca dediğiniz gibi fondötenleri bir süre sonra cildi gerçekten bozuyor. zaten gün içinde bile bir kaç saat sonra cildinizi sanki kirliymiş gibi bir renge dönüştüryor.
ben avonu 5 6 senedir kullanıyordum özellikle makyaj ürünlerini memnun falan kalmadım hiç bişeyinden. Ve şunuda belirtmek istiyorum ki avon beni hastanelik etti. Göz kalemleri yüzünden. Mikrop kaptırmış gözüme sağ gözümle göremiyordum bile direk hastaneye gittim doktor kalemden olmuş dedi. Aradan 1 2 ay sonra tekrar o kalemi sürdüm yine mikrop kaptı gözüm yine berbat durumda. üstelik sürdüğüm dakika gözüm kızarıyo mikrobu kapıyo hemen. Kremlerini bilmem ama mikrop kaptırmada anında etki veriyo avon benden onaylıüstelik 4 5 arkadasımdan da duydum bunu. Bide şunu belirteyim kalemi sadece ben kullanıyorum ilk geldi sürdüm olan oldu. Benden baska kullanan yok onu. He bide fondotenleri sivilce çıkarıyo hemde bi sürüüüü :84:
Her markanın her ürünü herkese iyi gelcek diye bişey yok.
Cilt tipine saç tipine vs uygun ürün almazsan dünyanın en iyi markası bile sana iyi gelmeyecektir.
Çok kötü,sakkıın almayın vs gibi yorumlar bana da anlamsız gelio sana iyi gelmeyen belki başkasına iyi gelecektir.
Mesela fondöteni çok kötülenmişti avonun ben ona rağmen alıp kullandım ve gayet memnun kaldım,şimdi daha iyi daha pahalı bi markanın fondötenini kullanıorum ve sivilce yaptı.
Avonda daha iyi markalar yok değil tabiki ama ben avonun fazlaca kötülendiğini düşünüorum.
bizde mi problem var yoksa memnun kalmayanlardamı çözemedim niye benim suratıma kirpiğime saçıma vs. bişey olmadı bugüne en çok makyaj yapan insanlardan biriyimdir ojeme kadar herşey avon alla alla çok ilginç
bugün bizim burdaki halk pazarında avonun dolma parfümleri sahte şişelileri vede en garibi takıları vardı onlarda sahte tabi bu kadar pazara kadar düşmüş parfümler 5 tl far awaybi sepet yapmışlar içi yığmasyon duş jeli şampuan krem v.s güneşin altında şok oldum bu yasal değil zaten sanırım iyice cılkını çıkardılar bence
diğer ülkelerde yasaklandı btmak üzere avon o yzden bkdar ucuz. sadece türkiyede var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?