avonun rimelini aldım çok güzel herkes çok beğendi fakat çabuk kurudubirde ürünleri diğer makyaj malzemelerine göre okadar çabuk bitiyorki sanki tester kullanıyorum
Arkadaşlar Avon elden satılıyor ya da neden o pahalı kozmetikçilerde bile yok..Biliyor musunuz...!
Çünkü sağlık bakanlıgından geçerliliği yok..Sakın kullanmayın...Max Factor , Pikenz ve Maybelline kullanıyorum..İlk iki ürün markaları pahalı ama 1 kere alıyorsun hemen tükenmiyor..Ayrıca aşırı doğal gösteriyor..
Bu kadar saçma birşey olamaz..
Avon yıllardır kullanılan bir marka..
Ve sağlık bakanlığından onayı vardır.
Hatta Eczacıbaşı'yla çalışıyordu Avon..
olur neden olmasın ürünler ancak bu kadar dandik olabilir sanki 1 milyoncu da satılan 2 tl lik ürünler..
colortrend serisi tam anlamıyla berbattı her şeyini kullandım avon fondötenlerinin anew hariç hepsini aldım ama cildimi mahvetti bakımla falan düzelttim şu an gayet iyiyim göz kalemleri kalıcı değil ve renk vermiyor bana göre gözümü kıpkırmızı yapıyordu gözlerimin akı bembeyaz olduğu halde rujlara ehh işte diyebilirim parfümler kalıcı değil bakım ürünleri en fiyaskosu hiç bir beklentime cevap vermedi olanı daha da kötü yaptı çevremdekilerin abartmıyorum yüzde sekseni berbat olduğunu söylüyorlar... Teyzem Avon temsilcisi aman aman beden uzak tut ürünlerini diyorum kullandığım tek şey 2 3 tane ruju o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?