Ben kuru saÇlar ıÇın olan Şampuan ve saÇ kremını kullanıyorum 5 aydır(hanı Şu avakado ve bademlı olan) gayet gÜzel mıss gıbı kokuyor saÇlarım ve yumuŞacık yapıyor.el kremlerı gÜzel herzaman baŞ ucumda vardır bıtane.kalemlerı sÜper zaten.krem farlarını pek beyenmedım.rujları ıdare eder ama Şu son Çıkan mega ımpeck rujlar harıka.hem kıvamı hemde verdıĞı renk sÜper doĞrusu.parfÜm olarak nerdeyse 4 yıldır avon kullandıgımı dÜŞÜnÜrsek celebre kullandım bısÜre,wısh of love ,soft musk,pare pears,lıttle black ,perceıve kullandım bu yıllar ıÇerısınde ama sonunda kendı kokumu buldum sonunda treselle:) parfÜmlerı kalıcı ama edt lerı ıÇın bunu sÖyleyemem.edt ve edp ayrımına dıkkat edın bence.maskaraları bence gÜzel bı sorun yaŞamadım ama ındırımdeyken almayı tercıh edıyorum okadar para vermemek gerek.8lı farını kullanıyorum Şuan kıvamı sÜper neden beyenılmedıĞını anlayamıyorum doĞrusu.kremlere gelınce vÜcut kremlerı gÜzel ama yÜz ıÇın olanı herkes gıbı bende tavsıye etmem.alerjı yapıyor.rolonunu ılk defa bu ay aldım kokusu gÜzel ama henÜz kullanmadım.pudrasını pek beyenmedım fırÇaya Çıkmıyor bıtÜrlÜ kalıp gıbı.fondÖtenını beyendım.ama devamlı kullandıgım orıflame den aldıĞım bı tane vardı su bazlı onu tercıh ederım tabıkı:) avon'dakıne kÖtÜ demek ıstemem.gÜzel kapatıyor.ama subazlı olsa daha gÜzel olurdu.ılk fırÇaları tamamen fıyaskoydu.far fırÇası sıparıŞ ettım daha Önce gelenın gÖz kapagım kadar bı ucu vardı nerdeyse.neyse kayboldu zaten:)yenı Çıkan fırÇaları sÜper tam profesyonel uygulamalar ıÇın sanırım.2 tane far fırÇası aldım gene kaybederım dıye :) ıŞte bÖyle ben memnunum arkadaŞlar.herkese ıyı gÜnler dılerım..buarada 4 senedır kullanıyorum 4 aylık avon Üyesıyım.