• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avon U by UNGARO edp

ttubaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
19
0
86
İzmir
merhaba arkadaşlar,
U by Ungaro avonun son çıkardığı iddialı parfümü. ablama geçen gün testerı geldi. sol koluma sürdüm. sağ koluma da yine yeni bir parfüm olan Summer White sıktım. U by Ungaro durdukça değişen çok çok da farklı olmayan bir koku gibi geldi bana. Summer White daha fresh olmasına rağmen U by Ungaro'dan daha kalıcıydı bilmiyorum testerından mı! :bbo: Alıp kullanan var mı acaba?? yorumlarınızı bekliyorum kaydirigubbakcemile2

yok cnm ben kullanmadım ama benmde dikktami cekti bnm ablm kadr yakn oln kuzenmnkinden testrını kokladımve cok hosuma gitti...
kullanan varsa bilgilendirrlerse bende cok seviriniim!..:)

arkadaşlar kullanan varsa ben de yorum bekliyorum.ilgimi çekti bu koku almak istiyorum ama fiyatı diğer avon parfümlerine göre daha pahalı kalıcı mı acaba??

O parfüm aynii pur blanca gibi kokuyo bence.daha önce de christian diye kirmizi şişeli parfümü iddialiydi çok ta kalici gelmedi bana o da çok pahaliydi.ben şahsen hiç beğenmedim.

çok pahalı bence kolonya kıvamlı avon parfümüne de 70 milyon vermem doğrusu, 70 i ona vereceğime üstüne 30 daha koyar gider orjinal parfüm alırım bi fısla bütün gün gezerim. kokusuda çok değişik değil sıradan avon tınısını taşıyor

kalıcı değil anında uçuyor dünyanın parasını verdim birde biri sana sarılınca bile kokmuyor oderece yani

çok pahalı bence kolonya kıvamlı avon parfümüne de 70 milyon vermem doğrusu, 70 i ona vereceğime üstüne 30 daha koyar gider orjinal parfüm alırım bi fısla bütün gün gezerim. kokusuda çok değişik değil sıradan avon tınısını taşıyor

zevkler tartışılmaz tabi ama size katılmıyorum.. bence bir çok orijinal parfüme göre çok daha hoş kokulu.. kalıcılık tenle ilgili bi durum olabilir ben yeni kullanıyorum ve çok memnunum çok beğenerek aldım ve kullanıorum

bende kullanıyorum ve kesinlikle kalıcı sanırım tenle alakalı birşey.hem çok ta güzel kokuyor.ayrıca yanında hediye edilen çanta da çok şıkk.kesinlikle tavsiye ederim.

zevkler tartışılmaz tabi ama size katılmıyorum.. bence bir çok orijinal parfüme göre çok daha hoş kokulu.. kalıcılık tenle ilgili bi durum olabilir ben yeni kullanıyorum ve çok memnunum çok beğenerek aldım ve kullanıorum

doğru tenle alakalı ben avonun hangi parfümünü sıksam bi süre sonra hepsi aynı kokuya dönüşüyo bende. o yüzden ucuzlardan alıyorum nası olsa hepsi aynı oluyo. yine de avon pek iyi değil parfümde.a.s.a.s.

bende testerdan deneim. bence çok hoş ve kalıcı bir koku..
teninize gitmemiş olabilir...

bencede kokuısu farklı değil hem avonun parfümüne verdiğim paraya acırım ya

bencede kokuısu farklı değil hem avonun parfümüne verdiğim paraya acırım ya :1no2:

çok güzel bi kokusu var evet ama diğer avon parfümleri gibi sabah sık öğlene bişey kalmasın cinsinden. üstüne bide diğerlerinden fazla para verr. avonun parfümlerinin hiç biri kalıcı değil bence ungaroda buna dahil

edp ve edt durumundan kaynaklanan bir fark bu hanımlar 15.yüzyıla kadar yıkanmamanın matah sayıldıgı Avrupa'da kötü kokmaya karşı parfüm bulunmustur ; toilet kıyafet için olanı parfum ten için olanı diye ayrımlandırılmıştır onun icin eau de parfum olan kokular daha kalıcıdırlar

keisnlikle tenle alakalı. ikizim var aynı seyi sıkıyoruz bende kalan onda kalmıyor. onda kalan bende...

sorddum yok dedi istediğini söyle getirtelim dedi bu ayki dergiyi verdi bak bileğine sür dedi burdan ee ben diğer parfümlerin kokularına nasıl bakıcam çok saçma ya testır verdiklerinde dağıtıyorlar akrabalarına ona buna sonrada böle denemek için istediğimizde yokkk gıcık oldum yya

Bne dus jelini kullandım. babam bunu bana bundan al dio :) gercekten ben begendm. parfumde umarm oledir :)

Back