avon tüy azaltıcı losyonu kullananlarrr yardımcı olun lütfen

gri00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
271
5
118
29
bilgilendirin kızlaaaar beniiiii

Son düzenleyen: Moderatör:
avon u bilmiyorum ama ben tavsiye üzerine organik bi ürün olan ersağ marka tüy azaltıcı losyon kullanıyorum,,,henüz kullanmaya başlayalı 4 gün oldu bakalım deneyip sonuçlarını görücem...
kullandığım ürünü daha önceden kullanan arkadaşlar faydasını görmüş,,,hem geç hem de çok zayıf çıktıklarını söylüyorlar...ben öyle pek bişey beklemeden kullanıyorum...
umarım istediğin sonucu alırsın...

sende 2 hafta sonra falan sonuçları yazarsın canım :)
güzel dileklerin için çok teşekkürler :)

sende 2 hafta sonra falan sonuçları yazarsın canım :)
güzel dileklerin için çok teşekkürler :)

tabi yazarım canım...hem hangi ürünün daha iyi sonuç verdiğini de anlamış oluruz...ben gece yatmadan önce masaj yaparak sürüyorum,,,kokusu da çok güzel ve değme nemlendiricilere taş çıkartırcasına cildimi yumuşacık ipek gibi yaptı...

umarım istediğin sonuca ulaşırsınn tatlım:)

haber beklıomm:) bende dun aldım sırle yuzumu karınca yagı- kremı kullanıom bende.. ıns kurtuluruzbıktımm

kullananlar yapsın mümkünsee
kızlar lütfen yanlış anlamayın ama benim aradığım başka bişey değil sadece avon tüy azaltıcı losyon aldm onun için bilgi arıyorum.. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
bence ole urunler kullanmak ıyı degıl dıye dusunuyorum . yuzum ıcın deılde baska bolge ııcn tuy azaltıcı kullanıyorum aynı jılet gıbı cıkarıyor benım fıkrıme gore kullanma. bıde avona guvenmem ya nebılıyım kullanmadım ama.. bırde yuzun ya hadı daha cok cıkarsa bence kullanma

Canım ben kullanıyorum ama bir faydasını gördüğümü söyleyemeyeceğim maalesef Gerçi ben bıyık ve çene için kullanıyordum biliyorsun bitirilmesi en zor yerde yüzdeki kıllar. Belki de onun için bir faydasını göremedim. İlk başlarda düzenli kullandım her gün sürdüm yani sonra baktım bir şey olduğu yok sadece aldıktan sonra sürmeye başladım. İnşallah sen faydasını görürsün...

Cnm ben avonu kullanıyorum bende yorumları okuyarak aldım ve çok memnun kaldım ben ağdadan sonra kullanıyorum çünkü kılları kökünden aldıktan sonra etkili oluyor ki oralara nüfuz edebilsin diye düzenli kullanımda ağdadan 15 gün sonra çıkan kıllar bir ayı buldu ki oda tek tük çıkmaya başladı..
Düzenli kullanım dediğimde daha 1 ayda etkisini gösterdi cnm..ben çok memnunum tavsiye ederim..hatta aldığım zamanlar kampanya vardı roll-on hediye idi ondanda çok memnun kaldım hergün kullanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…