AVon titreşimli mascaraa ??

slsn

Viyolist ~
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
655
4
118
İzmir
Arkkadaşlar büyük bi hevesle bu mascaradan aldım ama yararını goremedım ya. Titriyo ama sadece kendıne titriyo yani. Ne kirpikleri ayırıyo ne başka bişey. Kirpikler yapışık yapışık kalıyo. Kullanan var mı ya da ben mi yanlış bişey yapıyorum anlamadım ki :97:

ben de aldım bundan. parfümün hediyesi olsa hayatta almazdım ya... fırçasını hiç sevmedim, titreşimi kapatsam bile ayıramadım kirpiklerimi. titreşim ne işe yarıyo zaten, gördüğüm en gereksiz olaylardan biri. arkadaşıma verdim, titreşimsiz kullanır diye...

Titreyince de gözlerim bi hoş oluyo gıdıklanıyo sinirimden gülüyorum artık. Büyük hayal kırıklığı. yapış yapış yapıyo bi de :97:

kampanya :) ama sadece rimel için aldım. Suan 12 tane falan var zaten parfümüm bi daha almıcam diye kendimi şartlamıştım ama..

Ben de kullandım bugün ilk kez denedim ama cidden çok gereksiz,kendi halinde titriyor,fırçada hiçbir etki göremedim ben
Neyseki kampanyalıydı

bidaha kanıp da almayalım madem. kızlar bisey sorucam ama avondan sprshock max dan 2 tane alırsam hedıye gelır mı ?

ay harika bişey bu ya :) bu zamana o kadar bir çoğunu denedim ama bu bi başka teşekkurler avon cum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…