• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Avon solutions perfect tone kullananlar..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim ... ben zamanında avon temsilciliği yaptım ve ürünlerinin tabiri caizse dandikliğinden dolayı hem yemsilciliği bıraktım hemde bir daha asla avon ürünü kullanmam dedim...
lakin 2 hafta kadar önce kremlerimin bitme sebebi ile kuaförümde avon katoloğunu incelerken (katoloğuna bakmayı seviyorum) bu ürüne denk geldim. arkadaşım kullan memnun kalacaksın dedi.
feci bir ön yargıyla aldım kremleri. gece ve gündüzünü...
korka korka kullandım...
ve 4.gün sabah kalkıp yüzümü yıkadığımda makyaja başlarken bir baktım renk tonum aynı.yani lekeler hafiflemişti + daha koyu olan t bölgem açılmıştı.
bence kesinlikle deneyin...
daha önce almadığıma pişman oldum :)

perfect tone hangisi??? cıkaramadm bende nemlendirici gece gundz kremi var yagsız sonra temizleme kopugu, toniginide kullandm, kil maskesini... ben yarar gordum cildimdeki sivilcelerden izlerden kurtuldum.. ama hangisi perfect tone cıkaramadm. resmini eklesen bnmkilere baktım perfect tone yazmıyodu

Canım benimde yüzümde ergenlikten kalma sivilce izleri var gözenekler desek daha doğru çok tahatsız oluyorum acaba kullandığın ürün complete başance mi kuru ve yaglı ciltler için olan mı ?

Canım benimde yüzümde ergenlikten kalma sivilce izleri var gözenekler desek daha doğru çok tahatsız oluyorum acaba kullandığın ürün complete başance mi kuru ve yaglı ciltler için olan mı ?

canım bu bahsedilen krem solutıons perfect tone

Back
X