Avon slip into EDT

evet cnm daha bugün elime geçti çok korktum ilk başta nasıl diye ama kokladıktan snra benii çok yanılttı hafif ve hoş kokusu var ben begendm etrafımdakilerde aynı şeyi söylediler

Elimde testeri var şu an. ben çok beğendim. Hafif ve çiçeksi bi koku.
Almayı düşünüyorum. Tavsiye ederim.

canım sanırım pek değil :-/ EDT yani toilette olunca zaten pek kalıcı olmuyomuş koku, ama deodoranı yanında taşırsan gün içinde koku tazelenir,bence çok hoş soft bi koku ,tam ilkbahar-yazlık,
romantic voyage da almıştım ilk çıktığında o da indirimliydi ,onun ebat bunların yarısı kadar ama hem EDP hem de mükemmel bi kokusu var,indirime girerse bikaç tane birden almak lazım,onu da tavsiye ederim ,şimdilik kullanmaya kıyamıyorum onu,özel günlere saklıyorum hehe :82:

bu kokuya bayıldım. çiçek kokuları beni hiç rahatsız etmedi, ferah ve güzel ama hiç kalıcı değil ya testerını vardı sürmemle uçması bir oluyordu o yüzden almıyorum ama benzeri kokular arıyorum

sonunda bu kokunun benzerini buldum. chanel chance, o kadar güzel ki ayrıca kalıcı da çok mutluyum, bu yaz bu parfümde vazgeçemem ben:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…