• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon siparişi önerileri

rock4ever

ölümün dokunuşları...
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
164
0
641
Antalya
Selam kızlar ben Avondan bugün sipariş vericem ama kararsız kaldım Absolute even cilt tonu görünümünü düzgünleştirici losyon alıpta memnun kalan arkadaslarım var mı acaba bu ürünü cok merak ediyorum cünkü..

Bir de parfüm konusunda kararsız kaldım Avonun bir cok parfümünü kullandım ama daha hala aradıgımı bulamadım acıkcası Sensuelle , Tomorrow , Rare gold vede latin sensation bu parfümler arasında kararsız kaldım kokular hakkında bilgisi olan arkadaslar var mı?

surrender ıda hiç denemedim bilmiyorum ki onun bayan parfümü indirimde değil sanırım bu katalogta ama adı aklımda bulunsun :40:

latin sensation
infinite moment
infinite seduction
harika üçünüde kullandım üçünüde çok sevdiler ama ben infinite momentin erkek olanını kullandım o daha güzel :))

arkadaşlar avondan çanta alan var mı varsa fotoğrafını paylaşa bilir mi bizde bilgi sahibi olur ve ona göre alırız rica ediyorum

avon un yeni cıkardığı parfümü sensuelle yi alan arkadaslar var mı?

evet canım hoş bir koku tarzı far awayın daha yumuşak daha sakin hali gibi çiçek kokusu ama vamp bir çiçek ben çok sevdim 2. Yedek sipariş vermeyi düşünüyorum kuzenimde aldı oda çok sevmiş. Yalnız yumuşak sakin bir koku olduğu için losyonuyla beraber kullanıp 5-6 saat sonra bir tazelemey ihtiyaç duyuyosun. Kalıcılığını artırmak için ee oda normal

SATICINI ELİNDE VARDI SAOLSUN BİR TAŞLA 2 KUŞ OLDU PERCEİVEM YEDEKLENDİ.
MART sayfa 34 ÇANTABOYU BAYAN PERCEİVE alana çanta boyuFAR AWAY hediyeydi.
NİSANDANDAsayfa 52 ERKEK PERCEİVE alana çanta boyu BAYAN PERCEİVE hediyeydi .

PERCEİVENİN bayanıda erkeğide mükemmel kokuyooooo . İYİKİ ALMIŞIM

Back