- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
- Konu Sahibi kardelen18
simply delicate ph adlı temizleme jelini kullandınız mı ?
kullandıysanız ne faydası var yazarmısınız?
kullandıysanız ne faydası var yazarmısınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben bu ürünü uzun süre kullandım hiçbir yan etkisini görmedim artı çok memnun kaldım,geçenlerde oriflame nin jelini aldım fakat hiç memnun deilim ondan.avonunkini tavsiye ederim bende tekrar ondan sipariş vermeyi düşünüyorum.eger güvenemiosanız eczanedende bu tür ürünleri temin edebilirsiniz.sadece suyun temizlik için yeterli olabilecegine inanmıyorum.
island bakterileri ve mikropları öldürmen için kaynar su kullanman lasım canım yani onların sadece suyla ölebilmesi için önce seninde 1. derece yanık olman lazım artı çok sıcak su cilt için hiçte iyi deildir duşlarda ılık su kullanmak gerekir.[/QU
tabiki canım bende sadece suyun yeterli olabileceğine inanmıyorum ama her ürünüde o bölgede kullanmak bazen sorun çıkarabiliyor cildi hassas alerjik olanlar için mümkün olduğunca dikkat etmek gerekir çok fazla kimyasal içermeyen ürünler tercih edilmeli ben antibakteriyel bir sabun kullanıyorum ve şükür bu güne kadar bi sorun yaşamadım akıntı falan ama kimilerinde alerji yapabiliyor ve bunu denemeden bilemeyiz tabi