hı canım sanırım sen sectıgın uc cesıtıde gırıceksın ayrı ayrı onlar otomatık onu tek sayıcak sanırım dogru tek gırersen olmaz ama aynısından 3 tane gırıceksen ornegın mor kodunu gır 3 adet yaz oyle olucak bence ama acelen yoksa bıraz bekle tecrubelı olanlar yardım edıcektır
canım şimdi 3 tane 15 tl diyorrr....
tanesi de 12 tl...
şimdi ben tek yazdıgımda 12 tl çıkıyorr karşısında yani 3 tane sipariş vermiş olmuyorumm...
k1 kataloğu elinizde varsa bir bakın??
ben anlatamadım sanırım cnm kataloktan daha iyi anlaşılırr...
canım tek yada 2 tane alırsan normal fiyattan geçerler 3 tane alırsan 3ü 15 lira geçer merak etme.ben el kremi aldım 3 tane tanesi normal fiyat görünüyordu ama toplam fiyatta düşmüşler
günyadın kızlar
ben bu ay sipariş veremeyeceğim..k2 yide çok merak ediyorum..gelse bir an öncede eklensede baksak
günaydın herkesee...
benim bir sorum olacaktı K1 de 3 tane duş jeli 15 tl bunu nasıl sipariş veriyoruzz..
ben mor olanından alıcam avon temsilcisiyim...girişini nasıl yapıyoruzz??
hı canım sanırım sen sectıgın uc cesıtıde gırıceksın ayrı ayrı onlar otomatık onu tek sayıcak sanırım dogru tek gırersen olmaz ama aynısından 3 tane gırıceksen ornegın mor kodunu gır 3 adet yaz oyle olucak bence ama acelen yoksa bıraz bekle tecrubelı olanlar yardım edıcektır
ilgilendiğiniz için çok tşk ederim arkadaşlarr...
tecrübeli bayanlardan da cvp alırsam çok sevinirimm...
ben ayrı çeşitler girdiğimde en sonda düşmüştüo zaman 3 kişi istediğine göre 9 tane mi gireyimm canım ??
eğer 2. katalog da dandikse avon için hoş olmaz 2dir hayal kırıklığına uğratıyolarben bır hafta beklerım sanırım belkı gun hedıyesı gelır dıye sonra verıcem sıparısımı
katalogu bende cok merak edıyorum ama
ben ayrı çeşitler girdiğimde en sonda düşmüştü
bağlantın olduğuna göre denesene cnm
son aşamadan yani sipariş verme aşamasından bi önce faturayı görüntüleme aşaması var ya oraya gel tıkla düşüp düşmediğini o aşamada kontrol edebilirsin
tşk ederimmm...
peki 3 kişiden sipariş aldım 9 tane mi yazayım adet olarakkk...
hepsi mor istedi çünküü...
yaa ınsallah degıldırr rbu ay hıc guzel satısımı olmıycak daha yenıyım bıde hevesım kırılıyorben ayrı çeşitler girdiğimde en sonda düşmüştü
bağlantın olduğuna göre denesene cnm
son aşamadan yani sipariş verme aşamasından bi önce faturayı görüntüleme aşaması var ya oraya gel tıkla düşüp düşmediğini o aşamada kontrol edebilirsin
eğer 2. katalog da dandikse avon için hoş olmaz 2dir hayal kırıklığına uğratıyolar
sevindim cnm.................................olala dediğini yaptım 9 tane girdim faturama baktım onlar düşüyorr...
yardımcı olan arkadaşlara tşk ediyorumm...
ne biçim işbu yaa şimdi avon sitesine giriyorum hiç bişey yok site uçmuş resmen daaha doğrusu giremiyorıum her ay bu sorun olduğu halde buna bir çözüm yapmıyolarr halbuki her kanmpanya başı aynı şeyler oluyor insanlar faturalamnmışşmı sipariş die bekleyip duruyolar müşterilerde bir tarafta ürünlerim geldimi die sorup duruyolar e onlarada anlatamıyosun ki sorun var faturalamamışlar halla die anlayan var anlamayan varr buna bi çareee lütfen artık
günaydın canlarhenüz faturalanmamış maalesef aslında bugün faturalansa bile bana 10 gün sonra gelir çok önemli değil ama ben eksiksiz gelecekmi yada geçen ay stokta olmayan nude rujudamı gönderecekler diye merak ediyorum:44:yoksa isterse cuma faturalansın farketmez benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?