avon sitesinde 3 kampanya boyunca temsilci fiyatıyla 850 tl lik sipariş verene avon taşıma çantası verilecek yazıyor acaba aln varmı bu çantayı
Evet bana geldi canım. ama yeni temsilci olanlara özel. 4 kampanya'da toplam 850 TL siparişe veriliyor. Benim ilk siparişimde geldi850 TL yi açtığım için.
benim son faturada yıldızlar kulübü satış tutarınız 1000 tl yazıyor banada gelirmiki tlf sorsammı
ne zaman üye oldun tatlım. zaten faturada gözükür. YTGP CANTA die geçiyor canım.
11.kampanyada üye oldum
11.kampanyada üye oldum
cnm göndermiyorlar diye biliyorum ben hatta bende bu yüzden 3 kampanya bekletiyorum iadeleri toplanınca son kampanyada gönderiyorum
ozaman k1de sanada gelir canım tüm faturaların toplamı eger 850 TL üzeri ise. bak bi sipariş takibinde en altta fatura toplamı kaç TL ordan anlarsın.
yıldızlar kulübü satışında 1000 tl,temsilci geliştirme tutarındada 670 tl yazıyor hangisine göre gelir ondan emin olamadım.çok soru sordum ama
sanırım yeni temsilci geliştirme programı satış tutarında yazan miktara göre değerlendiriliyor tatlım yani 180 TL daha eger k14 Te vermiş olsaydın gelirdi çantan
teşekkür edrim cevapların için canım . kaçırmışız çantayı
ya ben temsilci girişi yapıyorum kabul etmiyo hata veriyor.sizde de böylemi acaba
Şimdi denedim Ben giriş yaptım canım.
hadi ya ,bende neden olmuyor ki.siparişiniz faturalandımı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?