daha msnden yazmıs ben gordugumde onlıne degıldı ayrıntılı konusamadık onların ozel malzemelrı vardır herhalde ama ben yınede teklıf edıcem guzellık merkezınde katalogum dursa bıle yeter
krem almaz ama makyaj malzemesi alır senden canım
bide dediğin qibi katalogunu her ay bırakırsın oraya
qelen müşterilerine qösterseler çok feci satışi olur hee
bakalım :) kısmetımızde varsa guzel olur :))
inşallah canım :)
Allah rızkımızı genişletsin :)
kızlar slm
denediğim avon ürünleriyle ilgili yorumlarımı paylaşıyorum:
-perfectwear eyeliner: beğendim. kalıcıydı. gözüme dokunmadı, kaşıntı yapmadı ki göz bölgem çok hassas her ürünü kullanamıyorum.. yalnız göz kapağına taşan kısımlar haliyle hafif dağılıyor ama problem olmuyor.. göz yapınıza bağlı bişi taşması da..
-naturals kavunlu salatalıklı el sabunu: beğendim.. tam kavun gibi kokusu.. hafif, kurutmuyor.. ancak göz makyajımı çıkarırken denedim gözüm haliyle yandı biraz ama o da normal..
-kırmızı duş jeli: beğendim.. kokusu çok yoğun değil ama hoş.. ve kurutmayan, hafif bi formülü var..
acava dedıgın gıbı 17 sınden sonramı olur kıı bekleyemem sankı okadar
avon müşterisi olmak istiyorum
avon müşterisi olmak istiyorum
amın canım :))) e sende gun hedıyesı beklıyorsun demı neler verıcen sıparıs
ben o parfumden bırtane satıcam kuzene ındırım brosuru ılk hafta tukenmıstır sanırımevet canım qün hediyesi bekliyorum ama sanırım yetişemicek bana :26:
çünkü siparişi buqün qirmem lazım...
color trendin maskarasından qiricektim ondan bikaç tane sipariş almıştım
ama stoklarda kalmamış
indirim broşüründeki kolye küpe setinden, kapaktaki far dan da satmıştım bikaç tane ama onlardan da yok
of sinir oluyorum yaa
bu ay en çok signature parfüm, fondoten, duş jeli ve wish of love parfümden sattım
başka şeylerde var ama bunlar kapış kapış qitti
sağol cnm................................tesekkurler tatlım gule gule kullan
ben o parfumden bırtane satıcam kuzene ındırım brosuru ılk hafta tukenmıstır sanırım
(( bıde benım bılmedıgım normal katalogda urun bıtınce devamı olmuyormu gecıkmelı bıle olsa o kampanya dakı fıyata o ay ıcınde sıparıs ettıgın her urun yollanmalı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?