dün sipariş vermiştim bugün faturalanmış yarın gelir inşallah bitek up to you nun sprey deodarantı eksik bide megan panço yok hala gönderilmeyen ürünlerde yazıyo kadın 2 ay olcak sipariş vereli artık sormuyo bile bu siparişte yok bidahaki siparişte gelse 3 ay olcak nerdeyse ben nasıl vereyim kadına gelirse
gelmesini istemiyorum nasıl iptal edebilirim ben bunu:26:
evet canım bugun yenı katalog ellerıne gecen arkadaslar oyle dedı bende avona kargo lımıtı ıcın maıl atmıstım ama daha da yukseldı
tlf iptal edebilirmisin bilmiyorum canım ama bi dene .. eger yok derlerse bile iade yaparsın bana da 3 ay sonra gelmişti istediğim bot ve panço..
http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...ri/411572-avon-k-2-katalogu-subat-sayisi.html
tekrar veriiim linki kızlar foruma girip görmeyenler olur belki kuşlarım
http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...ri/411572-avon-k-2-katalogu-subat-sayisi.html
tekrar veriiim linki kızlar foruma girip görmeyenler olur belki kuşlarım
tamam canım sağol bi deniyim telefonla iptal etmeyi olmazsa gelince arkadaşa gösteririm almazsa iade ederim birisinin üzerinde görmüştüm çokta hoş değil sanki
Kızlar hepinizden allah razı olsun.çok duygulandırdınız beni.İnşallah çabuk iyileşir kuzucum benimağrısı yok gibi biraz mızmız sadece.Konuyuda fazla dağıtmak istemiyorum ama direk sizinle paylaşmak istedim.Hiçbirinizi tanımıyorum ama kimseye söylemeden burda paylaştım.Çok moral oldunuz bana.Çok sağolun kızlar...
Konuya dönelim artık...Allah herkese bol satışlar nasip etsin..benimde siparişlerim yarın gelir sanıyorum...
Avona 2.000 tl borcu olan el kaldırsınbennnnnnnnn
avona şu an 2530 tl borcu olan el kaldırsın beeeennn
Kızlar hepinizden allah razı olsun.çok duygulandırdınız beni.İnşallah çabuk iyileşir kuzucum benimağrısı yok gibi biraz mızmız sadece.Konuyuda fazla dağıtmak istemiyorum ama direk sizinle paylaşmak istedim.Hiçbirinizi tanımıyorum ama kimseye söylemeden burda paylaştım.Çok moral oldunuz bana.Çok sağolun kızlar...
Konuya dönelim artık...Allah herkese bol satışlar nasip etsin..benimde siparişlerim yarın gelir sanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?