ya kızlar almak istediğim bikaç şey var sipariş versek ne zamana gelir acaba :26: gerçi satan birini bulmuş değilim henüz ama
Uzakdoğu (Kars)canım sen nerede oturuyorsun şehir olarak ?
aslında satan devamlı aldığım bi tuhafiye var ama onlar da ne zamana getirir ondan emin olamıyorum eskiden ne güzel arkadaşlarım satardı alırdım hemen bişiler lazım olunca
yavrum sen gerçekten bayağı bir uzak doğusunaraştıralım diyecektim ama elim sadece mardine dek uzanıyor
neyse canım sağol yaa napalım artık gene gidip bidaha tuhafiyeden alıcam yakınımda satan biri olaydı iyiydiya bide her ay çıkan yeni kataloğu görebileceğim bi topik var mı burda canım ben bulamadım bi türlü en azından önceden ayarlayım ne alacağımıda gidip 3saat kataloğa bakmayım
hımm evet ya ben ordan da bakıyodum unutmuşumvalla cancazım ara ara biz atıyoruz kataloglardan ama tamamını yüklemek biraz zor olabilir. fakat google (mesela şuan nisan katalogu yayında) avon 2013 nisan kataloğu yaz . online olarak incelersin tamamını
Arkadaslar faturasinda yeni parfumun numunesi gozuken varmi merakla bekliyodum dun faturam cikti ama numune yokhc:18:
benim görünüyor canım ben 5 li sipariş ettim ama bugün takım öncüme gitti orda denedim. beni biraz baydı kokusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?