Cilt Bakımı Ürünleri Avon satış temsilcileri takas bölümü

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

AVON'un en sevdiğiniz parfümü

• Celebre

OY: 6 19,4%
  • Pur Blanca

OY: 9 29,0%
  • For Away

OY: 4 12,9%
  • Rare Gold

OY: 0 0,0%
  • Wish Of Love

OY: 1 3,2%
  • Wish Of Happiness

OY: 1 3,2%
  • Perceive

OY: 8 25,8%
  • Diğer

OY: 7 22,6%

• Ankete Katılan
    31
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
avon saç köpüğü nemlendirici vucut losyonu hepsi az kullanıldıgöz makyaj temizleyici takas edildi

Bronzlaştırıcı losyon işe yarıyor mu yaa gerçi çok kullanmamışsın ama kötü diye mi kullanmadıın bilmiyorumkismile

aldım 1 kere sürdüm gerçekten etki yapıyor ten rengindeee
ama sürmek için zaman lazım o da bende yok bebişden ondan
yoksa kötü değil her yere eşit kullandığında renk aynı oluyorr
bi yere sürüğ diğer yeri atlarsan yanık gibi gözükür

Jillian Dempsey Palet

Color Trend Flirty

Color Trend Göz Kalemi Turkuaz(Bikaç kez göz üstüne kullandım)

Avon Dudak Ruj

Bu kadaar boshayallersmile

Kızlar yanlış anlamayın ama sadece avon ürünleri takas yapalım bence..özelliğide bu zaten buranın.diğer ürünlerimizi makyaj takası bölümüne koyalım olur mu??

Kızlar yanlış anlamayın ama sadece avon ürünleri takas yapalım bence..özelliğide bu zaten buranın.diğer ürünlerimizi makyaj takası bölümüne koyalım olur mu??

Evet corummelek far paylaşmış çok hoşuma gitti ama avon değil ki. Sadece avonlar paylaşılsın öyle takas yapalım a.s.a.s.

elinde 50 sglam, su son kataloglarda cıkan ince uzun kalem rujlardan, mavi glimmer stik , eyeliner kalem ve planet spa nemlendrici maske olan varsa yazsın

elinde 50 sglam, su son kataloglarda cıkan ince uzun kalem rujlardan, mavi glimmer stik , eyeliner kalem ve planet spa nemlendrici maske olan varsa yazsın

Eyeliner kalemi kendin için mi istiyorsun?
bikaç kullanımda rengi griye dönüyor sonra hiç rengi kalmıyor, hiç güzel değil :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…