Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cilt Bakımı ÜrünleriAvon satış temsilcileri takas bölümü
olur tabii tatlım ........ parfümden mi diyosun? farketmez 2 tane de olur........... bu arada yeni gördüm msj hakkını......... hayırlı ugurlu olsun hoşgeldin forumumuza canım...............
Eeeee hani nerdesiniz kızlaaarrrrr.Bendede soft musk durulanmayan saç bakım kremi ışıltılı mavi açılıp kapanan göz kalemi clearskin mikrotanecikli temizleyici jel(2 kere kullandım) bu ayın indirim broşüründeki kalem rujların kırmızıya yakın tonlusu For away ışıltılı vücut pudrası Simple elements parfüm hani şu mavi olan.çok az kullandım ama isteyene resmini çekerim Şimdilik aklıma gelenler bunlar hadi takasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))
merhaba arkadaşlar bende kutusu hiç açılmamış avon 3 lü celebre parfüm avon little black dress 3 lü parfüm set avon soft musk parfüm set 3 lü var.geliş fiyatı üzerinden cilt bakım ürünleriyle takas yapabiliriz. ayrıca top allık var fiyat 18 lira, celebre 3 lü:32 little black dress 3 lü:32 avon soft musk 3 lü:17 lira.
eda özelden sana yazamıyorum yüz temizleme köpüğü ile takas yapabiliriz.
kuncuk merhaba,yeni üye olduğumdan 50 mesaj yazmadan özelden msj gönderemiyordum.Nihayet 50 mesaj yazdım.tabi satış amaçlı değil takas için fiyat yazmıştım.sende bahsettiğim ürünlerle ilgili fiyat belirleyip bana döner misin?
benimde elimde Glazewear Sparkle Lip Gloss Cotton Candy var kendim kullanmayı ok istedim ama kardan zarar etmeye başladımohaoldumsmile besleyici göz makyaj temizleyici 150ml bide soft musk pırıltılı vücut pudrası var.ilgilenenlere duyurulur