• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ya kızlar bir sorum olacak.bende yeni temsilci oldum.ama iş yapma maksatlı değil.sadece ailem için bide kendi ihtiyaçları alıcam.ama bu bölge sorumlusu kafamı bulandırdı ben satış amaçlı girmedim bu işe.siparişleri biri gelip alıcakmış benden.nezamana kadar bilmiyorum acaba hep mi?bu işi kendim niye halledemiyorum.bide ben sabit biyerde değilimki eşimin işi dolayısıyla sürekli geçici görevlerdeyiz.bende katılıyorum eşime.ben internetten sipariş verip gerekirse kargo ücretini de ödeyip kendi başıma yapmak istiyorum.eee arkadaşlar noolucak şimdi...yardım lütfenCADIARZU

hayır canım sen ister sat ister kendine al yakında şifreni alırsın netten istediğini istediğin yerden yaparsın adresinide istediğin zaman değiştirebilirsin,kargon nereye istersen oraya gelir istersen avonu ara bi konuş,sen ilk siparişi ver kadına sonra şifreni temsilci no,nu alınca tamam gir sayfaya 1-2 denemede öğrenirsin ben öyle yaptım sadece 1 kere o verdi siparişimi bidaha asla!

hayır canım sen ister sat ister kendine al yakında şifreni alırsın netten istediğini istediğin yerden yaparsın adresinide istediğin zaman değiştirebilirsin,kargon nereye istersen oraya gelir istersen avonu ara bi konuş,sen ilk siparişi ver kadına sonra şifreni temsilci no,nu alınca tamam gir sayfaya 1-2 denemede öğrenirsin ben öyle yaptım sadece 1 kere o verdi siparişimi bidaha asla!

teşekkürler canım.çok güzel açıklamışsınopuyorumnanaktan

bilgi paylaşımın için teşekkür ederm..peki iyi bir iş mi..ben basvurmadım ama benı bır karıyer sıtesı aracılıgı ıle aradılar..eskı ıslerıme ve tecrubelerıme bakılarak arandım sanırım..sabıt maaş ve araba vereceklerını soyledıler..gelırlerı ve sartları ıyı mıdır..soylendıgı gıbı kota tutmadıgı anda işten cıkarıyorlar mı??

sonuçta sen para kazandırdığın sürece vasın..özel sektör başka türlü çalışmaz...ama bakarlar isteedikleri verimi alamazlarsa elbette çıkarırlar..özel sektör de hangi iş yeri para kazanmadığı elemanı tutuar ki?devlet haricinde hepsi aynı

kızlar avon eye cream aldım..turunculu bısey.solutıons sanırım morluk ve halkalr ıcın dıo..
bende torba yok ama mor kullnabılrmıyım yoksa yaşlı göz cevrsı ıcınmı???opuyorumnanaktan

kızlar şu an ki avon sitesinde olan katalog 13 kasımda sonmuş
benim arkadaşım sipariş vermek istiyo
ama ürünleri aldığı kız giremem artık sipariş demiş
varmı böyle birşey
son 2 gün kaldı diye
he bu arada ben ne satıcıyım ne alıcıkaydirigubbakcemile3
size soriyim dedim bilirsiniz

varmı böyle birşey
son 2 gün kaldı diye
cuma saat 4 e kadar veriliyor gene sipariş ben öyle biliyorum.

varmı böyle birşey
son 2 gün kaldı diye

aslında giriş yapabilir cuma 4 e kadar..ama başka siparişi yoksa girmez...avon a sanırım mail mi ne atılıo..sisteme girerseniz görürsünüz..sizi en yakın temsilciye yönlendiriyorlar.o temsilciye sizin irtibat bilginiz gider...mesela ben takım öncüsü iken gelmişti şu numaradan şu kişiyle irtibat kurun die...bende aramış katalog bırakmıştım..hangi ildesin yazarsan belki burdan da ulaşan olur..

aslında giriş yapabilir cuma 4 e kadar..ama başka siparişi yoksa girmez...avon a sanırım mail mi ne atılıo..sisteme girerseniz görürsünüz..sizi en yakın temsilciye yönlendiriyorlar.o temsilciye sizin irtibat bilginiz gider...mesela ben takım öncüsü iken gelmişti şu numaradan şu kişiyle irtibat kurun die...bende aramış katalog bırakmıştım..hangi ildesin yazarsan belki burdan da ulaşan olur..

cuma saat 4 e kadar veriliyor gene sipariş ben öyle biliyorum.

Hımm sağolun kızlar opuyorumnanaktan
ist.dayız biz.
bizim buralarda da satan bir kadın vardı önceden
bende yarın bi sorcam ona eğer kadın hala satıyorsa ona yönlendircem
bakalım denesin bi şansını

canım bitmedi 13.de bitecek daha verilebilir ama temsilciye bağlı ben siparişimi vermiştim ufak bi sipariş geldi almadım çünki belli bir kotamız var yoksa kargoyu temsilci ödüyor.

arkadaslar ıkı sorum olacak sıze:

1-Avondakı bolge satıs sorumluları Avonun kadrolu elemanları bıldıgım kadarı ıle bunlar satıs temsilcileri ile birlikte kapı kapı dolaşıp kadınları satısçı uye yapmak halınde ımışler..dogru mu?

2-Bu bolge satıs sorumlularının aldıkları maaşlar konusunda bılgınız var mı?araba+ssk+ozel saglık sıg+laptop veriyormuş firma galıba..ama net maaş konusunu merak ettım ..

üye yap da nasıl yaparsan yap....önemli olan bu...

ya peki maaşşş...???
Ben görustum rıca mınnet cok aradılar..toplantılarna katıldım..kapı kapı dolaşcaksınız dedıler..ama ben yapamam dedım ve cıktım..sadece sonradan sırf meraktan ne kadar maaş verıyolar ogrenemedım tabii..

Bılen varsa çatlıcammmmmmmmm??

:)))
boşver öğrenme daha ii...napıcakasın..geri dönemezsin...e dönsen yapamam diyosun...başarısız olacaksın...önemli olan karakterine uygun iş olmasıdır...bu iş de sosyal olmak önemli...kibarcası bu yani...burda toplanıyorlar bi yerde sonra gelen geçene üye yaapalım mı die sruyolar :)

Back
X